Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων από τα σημεία.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ν.Ιωνία, Αγ. Αναργύρους

2.074 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2018)

Τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα λάβουν χώρα από σήμερα μέχρι την Δευτέρα σε Νέα Ιωνία και Αγίους Αναργύρους ανακοίνωσε η Τροχαία. Δείτε τες αναλυτικά.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών καθαρισμού νησίδων στις 29-06-2018 και κατά τις ώρες 09:30 έως 17:00 θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κύμης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής με την οδό Σπύρου Λούη έως το ύψος της συμβολής της με την Αττική Οδό, εναλλάξ και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Νέας Ιωνίας.
 
Λόγω διεξαγωγής εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Αγ. Αναργύρων, από ώρα 23.00 της Παρασκευής 29/06/2018 έως ώρα 02.00 της Δευτέρας 02/07/2018, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Δαβάκη και Ηρώων Πολυτεχνείου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αχαρνές, καθώς και την παράλληλη αμφιδρόμηση του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα, (περιοχής Δήμου Αγίων Αναργύρων) .

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων από τα παραπάνω σημεία κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

HUYNDAI
ΜΟΤΟ