Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα λάθος στο σύστημα κράτησης της Toyota για τη Supra A90 Special Edition, έφερε σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της μάρκας.

Λάθος στις κρατήσεις της Supra A90

2.036 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2019)

Ένα λάθος στο σύστημα κράτησης της Toyota για τη Supra A90 Special Edition, έφερε σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της μάρκας και δυσαρέστησε κάποιους από τους πελάτες, οι οποίοι αν και έκαναν κράτηση δεν θα πάρουν την ειδική έκδοση του μοντέλου.

Η Toyota θα ξεκινήσει τις παραδόσεις της νέας Supra στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι με ένα μοντέλο ειδικής έκδοσης που ονομάζεται A90 Special Edition. Μόνο 90 ​​τέτοια αυτοκίνητα θα είναι διαθέσιμα σε ολόκληρη την ήπειρο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο θα διοχετευτούν τα 24 από αυτά.
 
Ωστόσο ένα τεχνικό λάθος στο σύστημα της Toyota του Ηνωμένου Βασιλείου, το οποίο δεν έκλεισε όταν συμπληρώθηκαν οι 24 παραγγελίες, επέτρεψε να συμβούν περισσότερες κρατήσεις, φέρνοντας σε δύσκολη θέση την εταιρεία, που στη συνέχεια ανέφερε πως δεν μπορεί να τις εξυπηρετήσει.
 
Έτσι αρκετοί πελάτες οι οποίοι είχαν πληρώσει προκαταβολή 1.000 λίρες έλαβαν την ειδοποίηση πως δεν θα πάρουν μία από τις A90 Special Edition, με την εταιρεία να ζητά συγγνώμη για το λάθος και να δίνει δύο επιλογές.
 
Πλέον οι πελάτες είναι σε θέση είτε να ακυρώσουν τις παραγγελίες τους και να τους επιστραφούν τα τέλη κράτησης, είτε θα μπορούσαν να μετατρέψουν το ποσό σαν μια προκαταβολή παραγγελίας της Supra 3.0L Pro, η οποία είναι η μεγαλύτερη έκδοση του μοντέλου που είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στη δεύτερη επιλογή α λάβουν ένα δωρεάν πρόγραμμα σέρβις για 2 χρόνια και πρόσκληση συμμετοχής σε μια εκδήλωση της Toyota Gazoo Motorsport.

Mercedes
Autotriti.gr