ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
382.000 λαθραία λίτρα καυσίμου εντόπισαν οι αρχές σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

382.000 λαθραία λίτρα καυσίμου εντόπισαν οι αρχές σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Λαθραία 382.000 λίτρα

2.790 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2016)

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρού καυσίμων, για λαθρεμπόριο υγρών καυσίμων και λοιπές φορολογικές παραβάσεις.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί πρατηρίων καυσίμων που εξαπατούν τους καταναλωτές, παραδίδοντας λιγότερο καύσιμο από αυτό που έχει πληρωθεί, ήρθε στην επιφάνεια ένα νέο κρούσμα. 
Συγκεκριμένα, από τον έλεγχο που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος τόσο στα λογιστικά αρχεία (βιβλία) της εταιρείας όσο και στις δεξαμενές της (αποθέματα) διαπιστώθηκε:
Λαθρεμπορία περίπου 382.000 λίτρων υγρών καυσίμων, σε βαθμό κακουργήματος, κατά παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα,
μη απόδοση Φ.Π.Α. ύψους περίπου 52.000 ευρώ, μέσω της υποβολής ανακριβών δηλώσεων Φ.Π.Α., μη έκδοση αποδείξεων συνολικής αξίας περίπου 9.200 ευρώ για την πώληση περίπου 8.500 λίτρων πετρελαίου κίνησης και μη τήρηση αξιόπιστοι λογιστικού συστήματος.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα για τις παραβάσεις θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Υπηρεσίες (Δ.Ο.Υ. και το ΣΤ΄ Τελωνείο) με σκοπό την επιβολή των  προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
KIA