Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το επόμενης γενιάς Lexus LFA (στη φωτό το προηγούμενο) θα δανειστεί την τεχνολογία του BMW i8, θα αποτελεί, δηλαδή, ένα plug-in hybrid μοντέλο.

Το επόμενης γενιάς Lexus LFA (στη φωτό το προηγούμενο) θα δανειστεί την τεχνολογία του BMW i8, θα αποτελεί, δηλαδή, ένα plug-in hybrid μοντέλο.

Lexus LFA: το alter ego του BMW i8

2.450 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2014)

Η επόμενη γενιά του Lexus LFA θα είναι ένα plug-in hybrid μοντέλο επιδόσεων, η υβριδική τεχνολογία του οποίου θα προέρχεται, κατά τα φαινόμενα, από το BMW i8.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη γενιά του Lexus LFA θα αποτελέσει το προϊόν της συνεργασίας των Lexus και BMW. Πιο συγκεκριμένα, φημολογείται πως όταν παρουσιαστεί το επόμενο ιαπωνικό sports car, θα φέρει τεχνολογία δανεισμένη από το BMW i8. Με άλλα λόγια, θα είναι ένα plug-in hybrid μοντέλο, το υβριδικό σύστημα του οποίου θα αποτελείται από ένα ισχυρό μοτέρ βενζίνης και έναν ηλεκτρικό κινητήρα.Σαφείς πληροφορίες ακόμα δεν υπάρχουν, αλλά είναι διάχυτη η εντύπωση πως το επόμενο Lexus LFA θα είναι πιο ισχυρό από το προηγούμενο, το οποίο διέθετε ένα V10 σύνολο βενζίνης 4,8 λτ., απόδοσης 560 ίππων και 480 Nm ροπής. Η συνεργασία αυτή έρχεται να διευρύνει την πρόσφατη είδηση πως οι BMW και Toyota εξελίσσουν από κοινού ένα νέο (άλλο) sports car, η οποία αποτελεί τη συνέχεια της συνεργασίας των δύο μερών, σύμφωνα με την οποία η BMW θα προμηθεύσει προσεχώς την Toyota με κινητήρες πετρελαίου 1,6 και 2,0 λτ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN