ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία «πράσινων» πρατηρίων, που εκτός των συμβατικών καυσίμων θα μπορούν να διαθέτουν φυσικό αέριο, βιοκαύσιμα, υδρογόνο και ηλεκτρική ενέργεια.

Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία «πράσινων» πρατηρίων, που εκτός των συμβατικών καυσίμων θα μπορούν να διαθέτουν φυσικό αέριο, βιοκαύσιμα, υδρογόνο και ηλεκτρική ενέργεια.

Λήφθηκε η απόφαση για τα «πράσινα» πρατήρια

2.110 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2014)

Με απόφαση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου υπεγράφη η σύμβαση για τη διανομή από τα πρατήρια υγρών καυσίμων και CNG, βιοκαυσίμων, υδρογόνου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Μετά την υπογραφή του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλου, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία «πράσινων» πρατηρίων, που εκτός των συμβατικών καυσίμων θα μπορούν να διαθέτουν φυσικό αέριο (CNG), βιοκαύσιμα, υδρογόνο και ηλεκτρική ενέργεια.Με την απόφαση αυτή επίσης, ρυθμίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας αμιγών και μικτών πρατηρίων φυσικού αερίου. «Η ρύθμιση θα βοηθήσει τη χρήση αυτοκινήτων με φυσικό αέριο, καύσιμο που εξασφαλίζει αφενός μεν οικονομία στους καταναλωτές, αφετέρου είναι φιλικό προς το περιβάλλον» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.Σημειώνεται τέλος πως στην Αττική λειτουργούν από τη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) δυο πρατήρια φυσικού αερίου, στα Λιόσια και στην Ανθούσα, τα οποία και τροφοδοτούν 600 λεωφορεία ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες), 102 απορριμματοφόρα δήμων καθώς και ταξί και ΙΧ.
Διαβάστε εδώ για τη μείωση της τιμής του φυσικού αερίου στην Ελλάδα, καθώς και για την επιδότηση της ΔΕΠΑ στο VW up! by Fisikon.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
BEST BUY MESAIA VANS