Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ληστές χτύπησαν αντιπροσωπία Honda.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ληστές χτύπησαν αντιπροσωπία Honda.

Ληστές χτύπησαν αντιπροσωπία της Honda

3.155 Επισκέψεις στο άρθρο (20/6/2017)

Περισσότερα από 30 αυτοκίνητα μάρκας Honda, υπέστησαν ζημιά στην αντιπροσωπία της Βόρειας Καρολίνας, σε προσπάθεια ληστών να αποσπάσουν τα κλειδιά, που ξεκλειδώνουν τα μπουλόνια ασφαλείας των αυτοκινήτων, αλλά και τους ίδιους τους τροχούς

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα οι κλέφτες, που δεν έχουν καταφέρει να εξακριβωθούν από τις αρχές, έσπασαν τα πλαϊνά τζάμια των αυτοκινήτων και πήραν τα κλειδιά, ώστε να αφαιρέσουν τους τροχούς από τα οχήματα. Ο τελικός απολογισμός έγραψε πως τρία Accord Sport και ένα Honda Pilot, έμειναν χωρίς τροχούς, ενώ οι ζημιές σε πολλά μοντέλα ήταν εκτεταμένες.

Ο τελικός απολογισμός έγραψε πως τρία Accord Sport και ένα Honda Pilot, έμειναν χωρίς τροχούς.

Ο τελικός απολογισμός έγραψε πως τρία Accord Sport και ένα Honda Pilot, έμειναν χωρίς τροχούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής πιστεύουν, ότι ο πρωταρχικός στόχος των ληστών ήταν να αποκτήσουν τον εξοπλισμό, που θα τους βοηθήσει στο μέλλον να κάνουν και νέες κλοπές. Η αντιπροσωπία δεν διέθετε κάμερες ασφαλείας και έτσι οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν καταφέρει να συλλέξουν αρκετές πληροφορίες.
«Συγκρίνουμε μόνο τις σημειώσεις που έχουμε με άλλες υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να έχουν κάποιες πληροφορίες σχετικά με άλλες κλοπές στην περιοχή, ώστε να δούμε αν συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο», ήταν τα λόγια του επικεφαλής του γραφείο τύπου της αστυνομίας, Tony Underwood.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD
OPEL