Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Λουκέτο αναμένεται να βάλει σε ένα από τα εργοστάσιά της εντός της Ιαπωνίας η Honda.

«Λουκέτο» σε εργοστάσιο βάζει η Honda

2.407 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

Λουκέτο αναμένεται να βάλει σε ένα από τα εργοστάσιά της εντός της Ιαπωνίας η Honda.

Τις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Samaya θα έχει εγκαταλείψει μέχρι το 2022 η Honda, με αποτέλεσμα να μειώσει την ετήσια παραγωγή των μονάδων της κατά σχεδόν ένα τέταρτο.
 
Σύμφωνα με αναφορές των διεθνών μέσων ενημέρωσης η ετήσια παραγωγική δυναμικότητα στην Ιαπωνία θα μειωθεί σε περίπου 810.000 μονάδες, από τις 1.060.000 που παράγει αυτή τη στιγμή, ενώ σε ότι αφορά τους περισσότερους από τους εργαζόμενους του εργοστασίου θα μεταφερθούν στο εργοστάσιο της Yorii.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της εταιρείας Takahiro Hachigo αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την εστίαση της προσοχή της αυτοκινητοβιομηχανίας στα ηλεκτρικά οχήματα αλλά και τις μελλοντικές τεχνολογίες.
«Καθώς εστιάζουμε περισσότερο στην υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης και άλλων νέων τεχνολογιών, θέλουμε να βελτιώσουμε την τεχνογνωσία κατασκευής οχημάτων στην Ιαπωνία και να την επεκτείνουμε παγκοσμίως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Hachigo.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μόλις ολοκληρωθεί η ενοποίηση, το εργοστάσιο Yorii θα παράγει μονάδες ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θα αποτελέσει σημαντικό κέντρο ανάπτυξης των τεχνολογιών παραγωγής της μάρκας.  

fiat
OPEL