Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Έτοιμη για την μαζική παραγωγή αυτόνομων αυτοκινήτων είναι η General Motors σε συνεργασία με τη θυγατρική της εταιρεία Cruise Automation.

Μαζική παραγωγή αυτόνομων από την GM

1.763 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Έτοιμη για την μαζική παραγωγή αυτόνομων αυτοκινήτων είναι η General Motors σε συνεργασία με τη θυγατρική της εταιρεία Cruise Automation.

Όπως αναφέρουν μέσα του εξωτερικού, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της Cruise Automation Kyle Vogt, έχει κατασκευαστεί ένα αυτόνομο αυτοκίνητο 3ης γενιάς, το οποίο πληροί όλες τις απαιτήσεις προδιαγραφές ασφαλείας ενός οχήματος που λειτουργεί χωρίς οδηγό.
 
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι μια εξαιρετικά προηγμένη έκδοση του Chevrolet Bolt και παραμένει σε πρωτότυπο στάδιο. Ωστόσο, η Cruise Automation λέει ότι διαθέτει όλο το υλικό που είναι έτοιμο για την κατασκευή πλήρως αυτόνομων οχημάτων σε ένα εργοστάσιο συναρμολόγησης μεγάλου όγκου το οποίο θα μπορούσε να κατασκευάσει πάνω από 100.000 αυτοκίνητα ετησίως και το μόνο που απομένει είναι να τελειοποιηθεί το λογισμικό που θα είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του αυτοκίνητου.
Τέλος αξίζει να αναφερθεί πως πριν το αυτόνομο μοντέλο φθάσει στα χέρια των καταναλωτών, η εταιρεία θα εισαγάγει μια σειρά πρωτοτύπων στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά από τους υπαλλήλους της εταιρείας, με έναν άνθρωπο να βρίσκεται πάντα πίσω από το τιμόνι σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Hyundai
NISSAN