ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Mercedes-ΑΜG του Μητροπολίτη Κύπρου

8.966 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2020)

Ο Μητροπολίτης Κύκκου & Τηλλυρίας Νικηφόρος κυκλοφορεί με Mercedes-ΑΜG S 63 ιπποδύναμης 612 ίππων και τιμής 300.000 ευρώ.

Πολύ αρνητικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει σε Ελλάδα και Κύπρο μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην οποία απεικονίζεται το καθημερινό αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του ο Μητροπολίτης Κύκκου & Τηλλυρίας Νικηφόρος.

Οι διδαχές της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης μπορεί να υποστηρίζουν την ολιγάρκεια και ότι ο πλούτος και τα υλικά αγαθά, όντας άψυχα, πρέπει να περνούν αδιάφορα στους ενάρετους ανθρώπους, ωστόσο, όπως φαίνεται, υπάρχουν επίσημοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας που δεν υιοθετούν αυτή την στάση ζωής.

Πως αλλιώς άλλωστε μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός πως ο Μητροπολίτης Κύκκου & Τηλλυρίας Νικηφόρος μετακινείται καθημερινά, όχι απλά με ένα πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά με μια Mercedes-AMG S 63. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αποτελεί την ναυαρχίδα της Mercedes στον τομέα της πολυτέλειας αλλά διαθέτει και έναν, συναρμολογημένο στο χέρι, V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με twin-turbo, ο οποίος παράγει 612 ίππους και 900 Nm ροπής, εξασφαλίζοντας στον Μητροπολίτη πως θα μπορεί να φτάνει στον εκάστοτε προορισμό του όχι μόνο άνετα αλλά και γρήγορα.

Ο 73χρονος Μητροπολίτης Κύκκου & Τηλλυρίας κατέχει το συγκεκριμένο αξίωμα από το 2007 και έφτασε κοντά στο να εκλεγεί Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Μπορεί να μην τα κατάφερε, ωστόσο μπορεί να ισχυρίζεται πως, όποτε το θελήσει, μπορεί να μπει στην Mercedes-AMG S 63 και να κάνει το 0-100χλμ./ώρα μέσα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα…
 

Leasing
Autotriti.gr