Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Alfa Romeo Gulia που αναμένεται του χρόνου (εικόνα του Thorsten-Krisch) θα έχει ένα 2λιτρο μοτέρ αλλά –κυρίως- ένα 3λιτρο twin-turbo V6 σύνολο με υπογραφή Ferrari.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Alfa Romeo Gulia που αναμένεται του χρόνου (εικόνα του Thorsten-Krisch) θα έχει ένα 2λιτρο μοτέρ αλλά –κυρίως- ένα 3λιτρο twin-turbo V6 σύνολο με υπογραφή Ferrari.

Alfa Romeo με Ferrari V6

10.124 Επισκέψεις στο άρθρο (9/4/2015)

Μισό δις ευρώ επενδύει ο όμιλος Fiat-Chrysler στους κινητήρες και ωφελούμενη βγαίνει και η Alfa Romeo, τα μοντέλα της οποίας θα έχουν ένα νέο 4κύλινδρο σύνολο υψηλής απόδοσης, αλλά και ένα 3λιτρο V6 μοτέρ …δια χειρός Ferrari, που βγάζει έως και 480 ίππους.

Ο όμιλος Fiat-Chrysler Automobile (FCA) ανακοίνωσε τα σχέδια του να κατασκευάσει δύο νέους κινητήρες για τις Alfa Romeo που έρχονται στο προσεχές διάστημα. Αυτοί θα είναι ένα 4κύλινδρο 2λιτρο σύνολο υψηλής απόδοσης, αλλά και ένα 3λιτρο V6 μοτέρ …δια χειρός Ferrari.Η εταιρεία ευελπιστεί πως οι εν λόγω κινητήρες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο επαναλανσάρισμα της Alfa, με premium «ύφος», πίσω κίνηση και κινητήρα Ferrari! Όχι και άσχημο μάρκετινγκ του επερχόμενου ιταλικού μεσαίου sedan –πιθανότατα ως Alfa Romeo Giulia μέσα στο 2016- απέναντι στις γερμανικές κραταιές επιλογές που ακούν στο όνομα Audi A4, BMW Σειρά 3 και Mercedes C-Class.Η είδηση με τον 3λιτρο V6 κινητήρα προέλευσης Ferrari, έχει να κάνει με το χθεσινό νέο πως εξελίσσεται μια πιο προσιτή Ferrari, ίσως με το όνομα Dino- η οποία θα παίρνει κίνηση από έναν twin-turbo V6 κινητήρα. Λογικά, μια πιο «προσγειωμένη» εκδοχή του συνόλου, θα βρεθεί κάτω από το καπό των μελλοντικών Alfa Romeo. Θα αποτελεί μια ανακατασκευή του 3λιτρου μοτέρ που η Ferrari «δανείζει» στην Maserati και θα αποδίδει –κατά τα λεγόμενα- μέχρι και 480 ίππους.Αμφότερα τα σύνολα θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Ομίλου στο Termoli της Ιταλίας. Ο ετήσιος όγκος παραγωγής θα ξεπερνά τις 200.000 μονάδες, με την Alfa να υπολογίζει πως αν όλα πάνε βάσει σχεδίου το 2018, οι ανάγκες της σε κινητήρες θα είναι διπλάσιες. Ο FCA ισχυρίζεται πως θα επενδύσει πάνω από μισό δις ευρώ στη σχεδίαση, εξέλιξη και κατασκευή κινητήρων, αλλά και στην ανάπτυξη των γραμμών παραγωγής της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
OPEL