Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στην τιμή των 11 εκατ. ευρώ πωλείται το συγκεκριμένο μοντέλο της φωτογραφίας
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην τιμή των 11 εκατ. ευρώ πωλείται το συγκεκριμένο μοντέλο της φωτογραφίας

Με LaFerrari βγάζεις λεφτά!

2.951 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2016)

Θα ήθελες να οδηγείς ένα από τα κορυφαία μοντέλα της Ferrari και μάλιστα να βγάλεις έως και 9 εκατ. ευρώ για αυτό; Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολο ήταν στην πραγματικότητα.

Όταν στις 5 Μαρτίου 2013 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Ferrari παρουσίασε ένα σπορ supercar, υψηλών επιδόσεων, με την ονομασία LaFerrari, χαρακτηρίζοντάς το ως το ακριβότερο, ισχυρότερο και ταχύτερο αυτοκίνητο της φίρμας, πιθανότατα δεν φανταζόταν τι ακριβώς θα επακολουθούσε.

Μετά από 1.700 χλμ, η LaFerrari αναμένεται να βγάλει πάνω από 5 φορές την τιμή της

Μετά από 1.700 χλμ, η LaFerrari αναμένεται να βγάλει πάνω από 5 φορές την τιμή της

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Με αρχική τιμή τα 2 εκατομμύρια ευρώ, το μοντέλο έγινε ανάρπαστο και τα 499 «κομμάτια» του, απέκτησαν κατευθείαν συλλεκτική αξία. Τόσο μεγάλη μάλιστα, που μόλις ένα χρόνο μετά το λανσάρισμά τους στην αγορά άρχισαν να μεταπωλούνται σε ακόμη υψηλότερες τιμές.
 
Ήδη από πέρυσι, κάποιος που είχε προλάβει να αγοράσει ένα από τα πρώτα νέα μοντέλα της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, είχε τη δυνατότητα να βγάλει μέχρι και 3 εκατ. ευρώ επιπλέον από τη μεταπώλησή του, καθώς αυτή έφθασε τα 5 εκατ. ευρώ.

Best Car 2017: Ψήφισε & Κέρδισε 1 Audi Q2, 1 Citroen C3, 1 Nissan Micra και δεκάδες άλλα δώρα!
 
Πέρυσι. Γιατί φέτος, ένας κάτοχος μιας κόκκινης LaFerrari με 1.700 χλμ, την πουλά στην «εξωφρενική» τιμή των 11 εκατ. ευρώ!
 
Έδωσε πρόπερσι δηλαδή 2 εκατ. ευρώ, αγόρασε πιθανότατα το κορυφαίο supercar της Ferrari, «πούλησε μούρη» για 1.700 χλμ και τώρα την έβγαλε στο «σφυρί» και είναι έτοιμος να βάλει και στην τσέπη, περίπου 9 χαρτιά!
 
Και η ερώτηση είναι η εξής: Γιατί δεν το σκεφτήκατε εσείς -και εμείς- πρώτοι;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
TA 4 THELO PSAXNO