Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
5 φωτογραφίες »

Oι τελικές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της ιπποδύναμης, θα γίνουν γνωστές τον επόμενο μήνα.

Με V12 μοτέρ το GTO Engineering Squalo

1.942 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2021)

Το Squalo είναι το νέο μοντέλο της GTO Engineering και έρχεται συνδυάζοντας το παρελθόν της αυτοκίνησης με τη σύγχρονη εποχή, ενώ αποτίει φόρο τιμής στην εμβληματική Ferrari 250 GTO.

Το όνομα Squalo έδωσε στο νέο της μοντέλο η GTO Engineering, το οποίο μας είχε συστήσει αρχικά σε προγενέστερο χρόνο με την ονομασία «Project Moderna». Αν και η παρουσίαση που έγινε δεν είναι πλήρης, η μάρκα είπε πως το νέο GTO Squalo θα έχει βάρος κάτω από 1.000 κιλά και έναν νέο V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα 4,0 λίτρων που θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.
 
Εξωτερικά το αυτοκίνητο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο καθώς εμπνέεται από την εμβληματική Ferrari 250 GTO, ενώ η GTO Engineering υπογραμμίζει πως οι τροχοί στους οποίους πατάει είναι 18 ιντσών και θα συνδυάζονται με ειδικά ελαστικά για το μοντέλο, η εξέλιξη των οποίων γίνεται παράλληλα. Περισσότερες πληροφορίες δεν ανακοινώθηκαν, όμως η εταιρεία γνωστοποίησε πως οι τελικές προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένης της ιπποδύναμης, θα γίνουν γνωστές τον επόμενο μήνα.
 
Η GTO Engineering, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, υποστηρίζει έχει ήδη λάβει τος πρώτες παραγγελίες πελατών για το Squalo και θα παραδώσει τις πρώτες μονάδες στους ιδιοκτήτες  το 2023.

Toyota
OPEL