Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Tο μοντέλο προ-παραγωγής βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ρόδο.

Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ το Audi RS e-tron GT (+vid)

2.934 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2020)

Το Audi RS e-tron GT ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του το ερχόμενο διάστημα, ωστόσο η Audi προχώρησε στην επιβεβαίωση κάποιων πληροφοριών, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα περισσότερες εικόνες του μοντέλου προ-παραγωγής.


Ο αντίπαλος του Tesla Model S έχει προγραμματίσει να κάνει την πλήρη παρουσίαση αργότερα φέτος, προτού αρχίσει να πωλείται την επόμενη άνοιξη. Ωστόσο, το μοντέλο προ-παραγωγής βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Ρόδο, σε μία ανεπίσημη πρεμιέρα όπου άνθρωποι του Τύπου, αλλά και ο οδηγός της  Formula E, Lucas di Grassi είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μία γεύση από το ισχυρό γερμανικό ηλεκτρικό σεντάν.
 
Όπως προαναφέραμε επί τη ευκαιρία η Audi αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες, αναφέροντας πως το μοντέλο (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ, όπως η PorscheTaycan Turbo S. Ο συνδυασμός αυτός στο μοντέλο προ-παραγωγής προσφέρει ισχύ 598 ίππων, τα οποία σε λειτουργία overboost  φτάνουν τα 646 άλογα και συνδυάζονται με 830 Nm ροπής. Μετά το λανσάρισμα του μοντέλου με τα δύο μοτέρ, είναι πιθανό να ακολουθήσει και μία πιο ισχυρή έκδοση με τρεις ηλεκτροκινητήρες η ισχύς της οποίας θα φτάνει περίπου τους 700 ίππους.
 
Από κει και πέρα το RS e-tron GT θα εξοπλίζεται με μπαταρία 93.4 kWh, η καθαρή χωρητικότητα της οποία θα φτάνει τα 83,7 kWh. Το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται σε λιγότερο από 3,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα περιορίζεται στα 250 χλμ./ώρα.
 
Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται αργότερα φέτος κατά την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής. Δείτε στο βίντεο τη συνάντηση του Audi RS e-tron GT με τον Lucas di Grassi στο νησί της Ρόδου. 
 
 

fiat
OPEL