Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Οι δύο εικόνες δείχνουν τη δυνατότητα της κεντρικής κονσόλας να μετακινείται.

Με κινητή κεντρική κονσόλα το Hyundai Ioniq 5

1.954 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2021)

Με δύο νέες teaser εικόνες του επερχόμενου Ioniq 5, η Hyundai έδωσε δείγμα γραφής από το καινοτόμο εσωτερικό του νέου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.


Η πρεμιέρα του Ioniq 5, του νέου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Hyundai έχει προγραμματιστεί για τις 23 Φεβρουαρίου, όμως η μάρκα συνεχίζει να αποκαλύπτει κάποιες από τις δυνατότητες που θα έχει το χωρίς ρύπους hatchback. Το Ιοniq 5 θα γίνει το πρώτο μοντέλο που θα βασιστεί στην καινούρια E-GMP πλατφόρμα της Hyundai που αναπτύχθηκε για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, η οποία μεταξύ άλλων της επιτρέπει να μεγιστοποιήσει τον εσωτερικό χώρο.
 
Ως εκ τούτου μία ενδιαφέρουσα πτυχή του εσωτερικού του Ioniq 5 προβάλλεται στις δύο νέες εικόνες που μπορείτε να δείτε και αφορά την καινοτόμος κεντρική κονσόλα. Η Hyundai ονομάζει την κονσόλα «Universal Island» και σημειώνει ότι μπορεί να μετακινηθεί εμπρός και πίσω. Παράλληλα το κάθισμα του οδηγού αλλά και του συνοδηγού είναι εφοδιασμένα με στηρίγματα ποδιών που επιτρέπουν στους επιβάτες να χαλαρώνουν κατά τη φόρτιση του οχήματός τους.
 
Μιλώντας για τα καθίσματα, είναι επενδυμένα με οικολογικά επεξεργασμένο δέρμα που είναι βαμμένο και επεξεργάζεται με εκχυλίσματα φυτικών ελαίων από λιναρόσπορο. Άλλες περιοχές του εσωτερικού περιλαμβάνουν στοιχεία φινιρισμένα σε υφάσματα που προέρχονται από βιώσιμες ίνες, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών συστατικών από ζαχαροκάλαμο, μαλλί και νήματα και υφάσματα από ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες. Επιπλέον, οι επιφάνειες που περιλαμβάνουν το ταμπλό, τους διακόπτες, το τιμόνι και τα πάνελ των θυρών έχουν επίστρωση από βιο-βαφή πολυουρεθάνης με λάδι από λουλούδια και καλαμπόκι.
 
Πληροφορίες για το σύστημα κίνησης του Ioniq 5 δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο η κορεατική φίρμα έχει πει πως με μόλις 5 λεπτά φόρτισης από ένα ισχυρό ταχυφορτιστή θα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 100 χιλιόμετρα! 

Toyota
Skoda