ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Citan Tourer.

Mε νέο μοτέρ το Mercedes Citan Tourer

3.147 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2019)

Η Mercedes προσφέρει στο Citan Tourer ένα ολοκαίνουριο μοτέρ σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Διαβάστε περισσότερα.

To Mercedes Citan Tourer που έκανε το ντεμπούτο του το 2012 βασιζόμενο πάνω στο ελαφρύ επαγγελματικό Renault Kangoo, εφοδιάζεται τώρα με έναν πιο αποδοτικό και «καθαρότερο» 1.500 κ.εκ πετρελαιοκινητήρα σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις.

Πρόκειται για το OM 608 μοτέρ που αναπτύχθηκε από την Renault και σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι πιο ελαφρύ σε βάρος χάρη στα νέα πιστόνια που χρησιμοποιεί και την ολοκαίνουρια κεφαλή από αλουμίνιο. Ακόμα, γίνεται γνωστό πως το μοτέρ έχει αναβαθμισμένες βαλβίδες ενώ έχει ανέβει η πίεση από τα 1.600 στα 2.000 bar και τώρα κάθε μπεκ μπορεί να ψεκάσει καύσιμο έως και 6 φορές σε κάθε κύκλο καύσης.
 
Ο νέος 1.5000άρης θα διατίθεται σε έκδοση 80, 95 και 116 ίππων σε συνεργασία αποκλειστικά με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο που προσφέρει, σύμφωνα με την μάρκα, «άνετη αλλαγή σχέσεων και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου».

Η επιβατική έκδοση θα είναι η πρώτη που θα λάβει το νέο μοτέρ ενώ το καλοκαίρι ο νέος κινητήρας και στις τρεις εκδόσεις του θα προσφερθεί και στο επαγγελματικό Citan.

Mercedes
Autotriti.gr