Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η ιαπωνική μάρκα θα συνεχίσει να προσφέρει υβριδική έκδοση για το Outlander.

Mε πάτωμα X-Trail το νέο Outlander;

2.723 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2018)

Όλο και στενότερη φαίνεται πως γίνεται η συνεργασία μεταξύ της Renault, της Νissan και της Mitsubishi σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές. Διαβάστε τι άλλο ετοιμάζει η ιαπωνική μάρκα.

Η συνεργασία μεταξύ της Renault-Nissan-Mitsubishi μπορεί να μην έχει καιρό που εγκαινιάστηκε, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες γύρω από τι μπορεί να προκύψει μέσα από την σχέση των τριών αυτών εταιρειών.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Mitsubishi θα επωφεληθεί άμεσα από την συνεργασία, παίρνοντας δάνειο από την Νissan το δάπεδο του X-Trail για να βασίσει πάνω του την νέα γενιά του Outlander. Σκοπός της είναι να μεγαλώσουν οι διαστάσεις του μοντέλου, τόσο σε μήκος όσο και σε πλάτος, ώστε να το κάνει να ξεχωρίζει σε σχέση τουλάχιστον με το Eclipse Cross.
 
Mάλιστα, αναφορές κάνουν λόγο ότι η ιαπωνική μάρκα θα συνεχίσει να προσφέρει υβριδική έκδοση για το Outlander και τα επόμενα χρόνια, ενώ σύμφωνα με τον CEO Carlos Ghosn, η Mitsubishi θα συνεχίσει να υιοθετεί την δική της σχεδιαστική γλώσσα στα μοντέλα της και θα έχει δική της στρατηγική marketing.

Τέλος, αν και το Outlander αναμένεται να γίνει το πρώτο Mitsubishi που θα λάβει δάπεδο από την Nissan, σύντομα αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο και τα περισσότερα από τα άλλα μοντέλα της μάρκας. H Mitsubishi αναμένεται να συνεχίσει να δίνει την προσοχή της στην κατασκευή SUV ενώ δεν είναι απίθανο να δούμε κάποιο pick-up βασισμένο στο τελευταίας γενιάς Navara.
 

fiat
OPEL