Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να έχει το ανανεωμένο Dodge Challenger SRT Hellcat.

H φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες teaser.

Με ρετρό καπό το Challenger SRT Hellcat

2.010 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2018)

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να έχει το ανανεωμένο Dodge Challenger SRT Hellcat, καθώς το τελευταίο μοντέλο συμπληρώνει τα τέσσερα χρόνιας ζωής και οι άνθρωποι της φίρμας ετοιμάζονται να του δώσουν μία νέα εμφάνιση.

Μάλιστα θέλοντας να προετοιμάσει τους φίλους του δημοφιλούς αυτοκινήτου, η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα δύο εικόνες teaser οι οποίες παρουσιάζουν από διαφορετικές γωνίες το καπό που θα έχει το ενημερωμένο μοντέλο, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ρετρό.
 
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το νέο καπό έχει ενσωματωμένες δύο εισόδους αέρα και όπως σύμφωνα με τον όμιλος FCA η έμπνευση του προέρχεται από αυτοκίνητα τα οποία κατασκευάστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές του 70.
Ενσωματώνοντας τα νέα στοιχεία στο Dodge Challenger SRT Hellcat, το ανανεωμένο αυτοκίνητο σύμφωνα με την FCA δεν θα φαίνεται μόνο πιο επιθετικό αλλά θα έχει και το μάξιμουμ της εισροής αέρα στον υπερτροφοδοτούμενο HEMI V8 6.2 λίτρων κινητήρα, ο οποίος θα παραμείνει σταθερός στη θέση του, προσφέροντας 717 ίππους και 881Nm ροπής.
 
Από κει και πέρα όπως φαίνεται άλλες ενημερώσεις οι οποίες θα μπορούν να εντοπιστούν με το μάτι δεν θα υπάρχουν, ωστόσο για να είμαστε βέβαιοι επ αυτού θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα, καθώς το προσεχές καλοκαίρι θα έρθουν στο προσκήνιο περισσότερες πληροφορίες.

Mercedes
Ford