Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με tablet η Τροχαία στους δρόμους: Αυτόματα στο taxis τα πρόστιμα

Με tablet η Τροχαία στους δρόμους: Αυτόματα στο taxis τα πρόστιμα

3.176 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2023)

Σύντομα θα έχουν tablet οι αστυνομικοί, ώστε οι κλήσεις να περνούν αυτόματα στο taxis. Επίσης, δεν θα υπάρχουν αναρμόδιοι αστυνομικοί, άρα όλοι θα μπορούν να βεβαιώσουν παραβάσεις.

Μηταράκης: «Νέος ενθουσιασμό και νέα στρατηγική στους δρόμους»

Με δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Νότης Μηταράκης ξεκαθάρισε πως από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα αυξηθεί η παρουσία της Τροχαίας στους δρόμους, κάνοντας λόγο μάλιστα για «νέο ενθουσιασμό και νέα στρατηγική στους δρόμους». Όταν ερωτήθηκε σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ σχετικά με την Τροχαία, είπε πως από τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου θα γίνουν επενδύσεις σε προσωπικό και σε τεχνολογία.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως τα στελέχη της Τροχαίας σύντομα θα διαθέτουν tablets, για να περνάνε αυτόματα τα διοικητικά πρόστιμα στο taxis. Ως εκ τούτου θα εκλείψει το φαινόμενο του σβησίματος της κλήσης και οι παραβάτες θα καλούνται να πληρώσουν το πρόστιμο, το οποίο θα περνά άμεσα στο Taxis NET, αντιθέτως με το καθεστώς που ισχύει μέχρι σήμερα όπου το πρόστιμο καταλήγει στην εφορία εάν και εφόσον δεν πληρωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
VITO POSO KALO EINAI