Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H μεγαλύτερη ενημέρωση που θα έχει η νέα Huracan θα είναι ένα σύστημα διεύθυνσης για τους πίσω τροχούς.

Με τετραδιεύθυνση η Huracan

2.242 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2017)

Με τον ερχομό της επομένης Lamborghini Huracan να πλησιάζει, οι φίλοι του μοντέλου αναμένεται να ενθουσιαστούν από τις νέες τεχνολογίες που θα φέρει το μοντέλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα η μεγαλύτερη ενημέρωση που θα έχει η νέα Huracan θα είναι ένα σύστημα διεύθυνσης για τους πίσω τροχούς. Η τεχνολογία τετραδιεύθυνσης θα υιοθετηθεί από την μεγαλύτερη αδερφή της, την Aventador S, δίνοντας στο μικρότερο σπορ αυτοκίνητο ακόμα καλύτερο χειρισμό τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα.
 
 Μία δεύτερη σημαντική αλλαγή θα είναι η προσθήκη ενός ηλεκτρικού υποσυστήματος 48 βολτ, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί την φημολογούμενη υβριδική έκδοση του μοντέλου. Το συγκεκριμένο σύστημα θα λειτουργεί παράλληλα με το πρωτεύον σύστημα των 12 βολτ και θα αποτελεί βασικό λειτουργικό στοιχείο των αντιστρεπτικών δοκών, παρά ως ένα εργαλείο που θα προσφέρει περισσότερη ισχύ στο αυτοκίνητο, κάτι το οποίο συμβαίνει τόσο στην Bentley Bentayga όσο και στο Audi SQ7.
Αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα, ο κινητήρας αναμένεται να παραμείνει ο ίδιος V10 5.2 λίτρων, ο οποίος στην βασική έκδοση προσφέρει 610 ίππους, επιτρέποντας στο ιταλικό μοντέλο να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 3.2 δευτερόλεπτα, ενώ στην έκδοση Performante φτάνει τα 640 άλογα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα με την ενημερωμένη έκδοση της Huracan, η Lamborghini αναμένεται επίσης να κατασκευάσει δύο γρήγορες εκδόσεις, οι οποίες θα αποτελούνται από την πρώτη GT3 και από μια Superleggera.     

Mercedes
OPEL