Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων του Ομίλου Hyundai, Lorenz Glaab δήλωσε ότι το επικείμενο Santa Cruz θα βασιστεί στην πλατφόρμα του Tucson.

Με την πλατφόρμα του Tucson το Hyundai Santa Cruz

1.727 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2020)

Η Hyundai συνεχίζει να εξελίσσει το pick-up, Santa Cruz και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το αγροτικό της κορεατικής μάρκας θα βασίζεται στο ολοκαίνουργιο Tucson, η 4η γενιά του οποίου αποκαλύφθηκε.


Όπως έχετε ενημερωθεί, εδώ και λίγες ώρες η Hyundai παρουσίασε το νέο Tucson, το οποίο έφτασε αισίως στην 4η γενιά του. Παράλληλα με το νέο SUV, ένα ακόμα μοντέλο που έχει σε εξέλιξη η κορεατική μάρκα είναι το pick-up, Santa Cruz, που αναμένεται να το δούμε προσεχώς.
 
Οι επίσημες πληροφορίες που έχουν υπάρξει μέχρι στιγμής για το μοντέλο δεν είναι πολλές, ωστόσο κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών της αυτοκινητοβιομηχανίας και ενώ είχε μεσολαβήσει μία ερώτηση δημοσιογράφου, ο επικεφαλής διαχείρισης προϊόντων του Ομίλου Hyundai, Lorenz Glaab δήλωσε ότι το επικείμενο Santa Cruz θα βασιστεί στην πλατφόρμα του Tucson. Από την πλευρά της η κορεατική μάρκα δε θέλησε να επιβεβαιώσει αλλά ούτε και να διαψεύσει τα λεγόμενα του Glaab, όμως πρέπει να τονιστεί πως αυτή η πληροφόρηση είχε παρουσιαστεί και στο παρελθόν υπό τη μορφή φημολογίας.  
 
Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε είναι πολύ πιθανό το Santa Cruz να επωφεληθεί από τα συστήματα κίνησης του νέου Tucson, το οποίο θα προσφερθεί σε όλες τις εκδόσεις του υβριδικού φάσματος (ήπια υβριδικό, υβριδικό και plug-in υβριδικό). Παράλληλα στην καμπίνα θα εξοπλιστεί από ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια οθόνη αφής, αμφότερα 10,25 ιντσών.
 
Κλείνοντας, να πούμε πως το νέο Tucson εκτός ότι θα έχει στη φαρέτρα του πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης οδηγού, αναμένεται να προσφερθεί και στην πιο σπορ έκδοση N Line, κάτι που ενδεχομένως να ισχύσει και για το Santa Cruz.   

Toyota
Leasing