Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Citroen θα δώσει δυναμικό παρών στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017».

Με το C3 Aircross η Citroen στην Αυτοκίνηση

2.455 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2017)

Η Citroen θα δώσει δυναμικό παρών στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2017», που θα πραγματοποιηθεί στο «Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας» του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου, από το Σάββατο 11 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Στο περίπτερο της Citroën πρώτη πανελλήνια πρεμιέρα θα κάνει το νέο SUV C3 Aircross Next GΕΝ, ενώ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα δεσπόζουν τρία C3 Aircross που αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις.
 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια σειρά από συνδυασμούς αποχρώσεων στο αμάξωμα αλλά και μια ποικιλία σχεδίων στην καμπίνα, προβάλλοντας έτσι την πλήρη δυναμική του σε ότι έχει να κάνει με την εξατομίκευση.
Από κει και πέρα το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει και το νέο C3, σε τρεις διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, τονίζοντας τις πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης του μοντέλου, φέροντας ταυτόχρονα πλούσιο εξοπλισμό.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ιδιαίτερη εντύπωση θα προκαλέσουν το C1 Special Edition, το C4 Cactus One Tone Edition, το C - Elysee και το Grand C4 Picasso, που θα κάνουν τη εμφάνισή τους στο περίπτερο της γαλλικής φίρμας.

Hyundai
Citroen