Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το Hyundai Santa Cruz θα αποκαλυφθεί στις 15 Απριλίου.

Με το DNA του Tucson το νέο Hyundai Santa Cruz

4.843 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2021)

Την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου της Pick-Up που θα έχει την ονομασία Santa Cruz γνωστοποίησε η Hyundai, δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες του μοντέλου.


Στις αρχές του 2015 η Hyundai είχε δείξει για πρώτη φορά το πρωτότυπο ενός Pick-Up αυτοκινήτου που του είχε δώσει την ονομασία Santa Cruz, όντας επικεντρωμένο στην αγοράς των ΗΠΑ. Μετά από χρόνια εξέλιξης και δοκιμών η κορεατική μάρκα ανακοίνωσε επίσημα πως το νέο Santa Cruz θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Απριλίου, ενώ συνόδευσε την είδηση αυτή με τις πρώτες teaser εικόνες.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το «αγροτικό» της Hyundai σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με την τελευταία γενιά του Tucson, τουλάχιστον όπως μαρτυρά το εμπρόσθιο μέρος, έως και στο σημείο που τελειώνουν οι μπροστά πόρτες. Από κει και πέρα είναι πλέον ορατό πως το Pick-Up της κορεατικής μάρκας θα διαθέτει διπλοκάμπινη έκδοση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό εάν θα είναι η μοναδική ή θα υπάρχει και μονοκάμπινη έκδοση. Συνεχίζοντας με το πίσω μέρος, εκεί βλέπουμε μία μικρή καρότσα, αλλά και σύγχρονα, πιθανότατα LED λεπτά φωτιστικά σώματα.
 
Αναφορικά με τους κινητήρες η εταιρεία δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις, είπε όμως πως θα υπάρχουν διαθέσιμες «ισχυρές και αποτελεσματικές επιλογές κινητήρα», όπως φυσικά και σύστημα τετρακίνησης.
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως η Hyundai δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται κάποια στιγμή στο μέλλον να εισάγει το Santa Cruz και σε άλλες αγορές του κόσμου. Ωστόσο δεν αποκλείεται και αυτό το ερώτημα να απαντηθεί, αν όχι τις προσεχείς ημέρες, στις 15 Απριλίου όπου θα ξέρουμε τα πάντα για το νέο Hyundai Santa Cruz.

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY