Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πιθανό σχέδιο του νέου Genesis GV80.

Με τρεις κινητήρες το Genesis GV80

1.871 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2019)

Ανάλογα με την αγορά θα κυμανθεί η γκάμα των κινητήρων για το επερχόμενο SUV Genesis GV80, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα προσφερθεί με τρεις διαφορετικές επιλογές.

Στην πρόσφατη διάσκεψη της Hyundai-Kia International που πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, η Hyundai ανακοίνωσε ότι το GV80 θα λάβει βενζινοκίνητο υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2,5 λίτρων, βενζινοκίνητο V6 κινητήρα 3,5 λίτρων και εξακύλινδρο σε σειρά πετρελαιοκινητήρα 3,0 λίτρων.
 
Κορεατικά μέσα που είναι κοντά στην εταιρεία αναφέρουν πως ο T-GDi 3,5 λίτρων θα έχει ισχύ 374 ίππων και 528 Nm ροπής. Παράλληλα υποστηρίζουν πως ο εν λόγω κινητήρας θα περιλαμβάνει επίσης ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης και ένα νέο σύστημα ψεκασμού καυσίμου.
 
Όσο για τη νέα πετρελαιοκινητήρα, τα ίδια μέσα κάνουν λόγο πως η ισχύς του θα κυμαίνεται στα 278 άλογα και τα 588 Nm ροπής, ενώ οι αντίστοιχοι αριθμοί για τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λίτρων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Παράλληλα η Hyundai θα εισαγάγει επίσης ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, ωστόσο μένει να φανεί αν αυτή η επιλογή θα συνδυάζεται και με τους τρεις κινητήρες.

Hyundai
PEUGEOT