Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι περισσότερες μάρκες σημείωσαν όπως αναμενόταν μείωση των πωλήσεων τους στη Γηραιά Ήπειρο.

Οι περισσότερες μάρκες σημείωσαν όπως αναμενόταν μείωση των πωλήσεων τους στη Γηραιά Ήπειρο.

Μείωση πωλήσεων τον Απρίλιο

2.343 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2017)

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανιών(ACEA), οι πωλήσεις για τον μήνα Απρίλιο παρουσίασαν πτωση σε σχέση με περυσί. Ποιος είναι ο λόγος;

Σύμφωνα με τον ΑCEA(Ευρωπαϊκή Ένωση Αυτοκινητοβιομηχανιών), οι Ευρωπαίοι πολίτες αγόρασαν λιγότερα αυτοκίνητα το περασμένο μήνα, καθώς οι νέες καταχωρήσεις αυτοκινήτων έπεσαν στον αριθμό των 1.23 εκατ. αυτοκινήτων από το 1.32 εκατ. που ήταν πέρυσι τον ίδιο μήνα. Όπως αναφέρει το Reuters, ο Απρίλιος που πέρασε ήταν ο πρώτος μήνας που παρατηρήθηκε μείωση πωλήσεων φέτος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Οι συνολικές πωλήσεις παρουσίασαν μείωση της τάξης του 6,6% στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιο συγκεκριμένα, το Ηνωμένο Βασίλειο είχε μείωση 19.8% με την Γερμανία να ακολουθεί στο 8%, την Γαλλία στο 6% και την Ιταλία στο 4,6% αντίστοιχα. Η μόνη χώρα που παρουσίασε αύξηση των πωλήσεων είναι η Ισπανία(1,1%).
Οι περισσότερες μάρκες σημείωσαν όπως αναμενόταν μείωση των πωλήσεων τους στη Γηραιά Ήπειρο με εξαίρεση την Τοyota και την Κia που παρουσίασαν αύξηση 5,4% και 8,1% αντίστοιχα.

Όπως αναφέρει ο ACEA, η μείωση των πωλήσεων οφείλεται κατά κύριο λόγο, ότι το Πάσχα έπεσε ημερολογιακά μέσα στον Απρίλιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
VW