Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Πρόεδρος του I.O.A.Σ., κα Δανέλλη-Μυλωνά, δήλωσε ότι το I.O.A.Σ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ευρώπη, υιοθετώντας πρακτικές και ιδέες, στην προσπάθεια να επιτευχθεί μείωση των τροχαίων.

Η Πρόεδρος του I.O.A.Σ., κα Δανέλλη-Μυλωνά, δήλωσε ότι το I.O.A.Σ παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ευρώπη, υιοθετώντας πρακτικές και ιδέες, στην προσπάθεια να επιτευχθεί μείωση των τροχαίων.

Μειώθηκαν κατά 30% τα θύματα από τροχαία στην Ελλάδα

1.731 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2014)

Η Σλοβακία είναι η χώρα με τη μεγαλύτερη μείωση θυμάτων από τροχαία την περίοδο 2010-2013 στην Ε.Ε., ενώ και η Ελλάδα το ίδιο διάστημα σημείωσε σημαντική πρόοδο στον τομέα αυτό, σύμφωνα με την 8η ετήσια Έκθεση Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας του ETSC, στην οποία συμμετέχει και το Ι.Ο.ΑΣ.

Η Σλοβακία είναι η χώρα που έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο στη μείωση των θανάτων, από το 2010 (37%) που καθορίσθηκε ο Ευρωπαϊκός στόχος της μείωσης κατά 50% μέχρι το 2020, σύμφωνα με τη νέα έκθεση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις Ασφαλείς Μεταφορές (European Transport Safety Council) και γι αυτό θα βραβευθεί στις Βρυξέλλες από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 18 Ιουνίου.Ειδικότερα, η 8η ετήσια Έκθεση Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας (PIN) του ETSC βασίζεται σε ανάλυση και επίσημα στοιχεία που ελέγχονται από μία ομάδα 32 εμπειρογνωμόνων της Οδικής Ασφάλειας, από την Ευρωπαϊκή Ένωση των 28 κρατών μελών, τη Νορβηγία, Ελβετία, Σερβία και Ισραήλ. Σύμφωνα με την έκθεση αυτή, 26.025 άνθρωποι πέθαναν ως αποτέλεσμα τροχαίων συμβάντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2013 και 199.000 τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ –δυστυχώς- ο αριθμός των σοβαρά τραυματισμένων δεν μειώνεται με τον ίδιο ρυθμό που μειώνεται ο αριθμός των νεκρών, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή στόχευση για το 2020.Παράλληλα, η Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία επίσης σημείωσαν σημαντική πρόοδο, μειώνοντας τα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων πάνω από 30%, την ίδια τριετή περίοδο.Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συμμετέχει ενεργά από την αρχή των εργασιών του Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας (PIN), το 2006 και εκπροσωπείται από το συγκοινωνιολόγο και Μέλος του Ινστιτούτου κ. Ευσταθιάδη Στέλιο, ο οποίος δήλωσε ότι η διαχρονική αξία του Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας (PIN), έγκειται στο γεγονός ότι είναι απαραίτητη η επεξεργασία και ανάλυση των στατιστικών στοιχείων, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οδικής ασφάλειας αλλά και για την βαθύτερη γνώση του προγράμματος.
Τέλος, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, δήλωσε ότι το Ι.Ο.ΑΣ. παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις στον ευρωπαϊκό χώρο, υιοθετώντας εφαρμοσμένες πρακτικές και ιδέες που έχουν φέρει αποτελέσματα, στην προσπάθεια να επιτευχθεί ουσιαστική μείωση των τροχαίων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
SEAT XENOIASTOI