Mercedes A-Class: Κορυφαία τεχνολογία & αισθητική, σε πιο προσιτή τιμή

3.355 Επισκέψεις στο άρθρο
Mercedes A-Class: Κορυφαία τεχνολογία & αισθητική, σε πιο προσιτή τιμή
5 Φωτογραφίες »

- Δυναμική σχεδίαση σε luxury «περιτύλιγμα
- Έχει καμπίνα με πολυτελή αισθητική & digital προσέγγιση
- Νέα εισαγωγική έκδοση Style, και τα δύο είδη αμαξώματος (hatchback & sedan), σε βενζίνη & Plug-in hybrid
- Πλούσιος σε άνεση & ασφάλεια είναι ο εξοπλισμός (οθόνη 10,25 ιντσών, κάμερα όπισθεν, συστήματα υποβοήθησης κ.ά.)

Δυναμική σχεδίαση σε luxury «περιτύλιγμα»

Το best-seller premium μοντέλο των τελευταίων χρόνων ανανεώθηκε. Η Mercedes A-Class αναβάθμισε την τεχνολογική της οντότητα, προσθέτοντας πινελιές φρεσκάδας και στην μοντέρνα αισθητική της. Φρεσκάδα που αποτυπώνεται σε μία περισσότερο σπορτίφ σχεδιαστική φιλοσοφία, καταρχάς στο αμάξωμά της. Ενδεικτικά θα αναφερθούμε στο κεκλιμένο προς τα εμπρός καπό, κάτω από το οποίο εδράζουν η απότομη «μύτη καρχαρία», τα powerdomes και η μάσκα με μοτίβο αστεριών.

Έχει καμπίνα με πολυτελή αισθητική & digital προσέγγιση

Η αισθητική αναβάθμιση της Mercedes A-Class «περνά» και στην διακόσμηση της καμπίνα του. Το luxury μικρομεσαίο προσφέρει στον στάνταρ εξοπλισμό του οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών, η οποία μαζί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων συνθέτουν ένα σύγχρονο, digital «μωσαϊκό». Πάντοτε υπό το πρίσμα μίας κορυφαίας εσωτερικής κατασκευής, όπως αρμόζει σε μία Mercedes.


Ο εξοπλισμός της έκδοσης Style περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης Navigation Premium και οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών.
5 Φωτογραφίες »

Ο εξοπλισμός της έκδοσης Style περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης Navigation Premium και οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών.

Νέα εισαγωγική έκδοση Style, και τα δύο είδη αμαξώματος (hatchback & sedan), σε βενζίνη & Plug-in hybrid

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, πλέον έρχονται σε πιο προσιτή τιμή με την νέα εισαγωγική έκδοση Style. Το συγκεκριμένο πακέτο αφορά και τα δύο είδη αμαξώματος της A-Class (hatchback και sedan), στους κινητήρες βενζίνης, mild hybrid και Plug-in hybrid τεχνολογίας. Μάλιστα, με την έκδοση Style έχουμε ως νέα «βασική» επιλογή την A 180, η οποία αποδίδει 136 ίππους (+ήπια υβριδικό κύκλωμα) και έχει μέση κατανάλωση γύρω στα 6 λτ./100 χλμ.. Αμετάβλητη παραμένει η PHEV A 250e (218 άλογα και αυτονομία πάνω από 70 χλμ.).

Πλούσιος σε άνεση & ασφάλεια είναι ο εξοπλισμός της έκδοσης Style (οθόνη 10,25 ιντσών, κάμερα όπισθεν, συστήματα υποβοήθησης κ.ά.)

Από εξοπλιστικής πλευράς, η έκδοση Style περιλαμβάνει μία πλούσια παλέτα παροχών, σε άνεση και ασφάλειας. Ειδικότερα και μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, βλέπουμε αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, κάμερα οπισθοπορείας, δερμάτινο τιμόνι, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT, εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης (Speed Limit Assist, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, Active Brake Assist), σύστημα πλοήγησης Navigation Premium και οθόνη πολυμέσων 10,25 ιντσών. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν 8 χρωματικές επιλογές για την διακόσμηση του μοντέλου, με την A 180 να έρχεται με 16άρες ζάντες αλουμινίου και την A 250e με ζάντες 17 ιντσών.

test center
NEXEN NFERA PRIMUS