ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η εικόνα «μιλάει» από μόνη της.

Mercedes στο Ίλιον μπήκε σε κατάστημα εσωρούχων!

1.995 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2020)

Με τη Mercedes του μέσα σε ένα κατάστημα εσωρούχων στο Ίλιον οδηγήθηκε ένας άνδρας, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πολλές υλικές ζημιές, αλλά ευτυχώς όχι θύματα!

Καταστροφική αποδείχτηκε για ένα ηλικιωμένο, για τη Mercedes του, αλλά και για ένα μαγαζί εσωρούχων, η μέθοδος αγοράς Click Away την οποία έχουν κληθεί να εφαρμόσουν όλοι οι Έλληνες πολίτες λόγω του κορωνοϊού και τα μέτρα που έχει πάρει η ελληνική κυβέρνηση.
 
Όπως μετέδωσε η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο άνδρας είχε κάνει την παραγγελία του στο μαγαζί με τα εσώρουχα μέσω Click Away και έφτασε στο κατάστημα για την παραλάβει. Αμέσως μετά την παραλαβή επιβιβάστηκε στην μπλε Mercedes, την οποία είχε παρκάρει έξω από το μαγαζί προκειμένου να αποχωρήσει. Όμως ο άτυχος άνδρας μπέρδεψε στο αυτόματο κιβώτιο την όπισθεν με την επιλογή «drive», με αποτέλεσμα όταν πάτησε το γκάζι το αυτοκίνητο αντί να κατευθυνθεί προς τα πίσω, πήγε μπροστά μπουκάροντας από τη βιτρίνα μέσα στο κατάστημα.
 
Ευτυχώς το περιστατικό έλαβε τέλος με μοναδικά θύματα, το κατάστημα και τη Mercedes, αφού για καλή τύχη όλων δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

FORD
NISSAN