Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το Hyundai i30 Ν.

Μετά τα «Ν» έρχονται τα Hyundai «N Sport»

2.289 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2018)

Περισσότερα μοντέλα τα οποία θα φέρουν το λογότυπο του ισχυρού τμήματος «Ν» της Hyundai, είναι πολύ πιθανό να κατασκευάσει η αυτοκινητοβιομηχανία.

Μετά την έλευση του i30 N και του Veloster N, όπως φαίνεται η κορεατική φίρμα κάνει σκέψεις πως μπορεί το συγκεκριμένο λογότυπο να επεκταθεί και σε άλλα μοντέλα, τα οποία ωστόσο θα ονομάζονται N Sport.
 
Συγκεκριμένα όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος N της Hyundai, Albert Biermann, τα αυτοκίνητα αυτά, δεν θα είναι μοντέλα υψηλής απόδοσης του τμήματος «Ν», αλλά θα πρόκειται για πιο «ζεστές» εκδόσεις, που θα φέρουν περισσότερα σπορ χαρακτηριστικά.
«Κάθε αυτοκίνητο θα είναι κατασκευασμένο για μια πιο σπορ οδηγική εμπειρία και μεταξύ άλλων θα μπορεί να διατίθεται με διαφορετικά ελαστικά αλλά και κάποιες οπτικές ενημερώσεις τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος, σε σχέση με τα στάνταρ μοντέλα», τόνισε αρχικά ο Biermann και υπογράμμισε «Αυτά που δεν πρόκειται να έχουν πάντως είναι ένας διαφορετικός κινητήρας, μεγαλύτερα φρένα ή ένα εντελώς νέο σύστημα ανάρτησης».
 
Τα μοντέλα τα οποία θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να λάβουν τα χαρακτηριστικά της έκδοσης N Sport δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο το πιο πιθανό είναι σε βάθος χρόνου όλα τα αυτοκίνητα της φίρμας να βγουν με το συγκεκριμένο λογότυπο από την γραμμή παραγωγής της Hyundai, ενώ τέλος η μάρκα προτίθεται να προσφέρει και κάποια αξεσουάρ  «Ν», εμπνευσμένα από τη συμμετοχής στα μηχανοκίνητα σπορ.   

Toyota
EURONCAP MAXUS