Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Βλέπετε ένα ανεξάρτητο σχέδιο του Renault Zoe RS.

Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως όταν το ισχυρό ηλεκτρικό Renault Zoe RS κάνει την εμφάνισή του θα έχει τον ρόλο του αντικαταστάτη του Clio RS.

Μέχρι το 2022 το Renault Zoe RS

2.119 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2019)

Μία νέα πολύ ισχυρή έκδοση του ηλεκτρικού Zoe, η οποία θα πάρει την ονομασία RS, αναμένεται να λανσάρει μέσα στα επόμενα χρόνια η Renault.


Η «καυτή» εκδοχή του Zoe δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς η φημολογία σχετικά με την έλευση του μοντέλου έχει υπάρξει εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα αυτό συνέβη από τη στιγμή που η γαλλική εταιρεία παρουσίασε το concept, Zoe e-Sport EV. Προφανώς, η Renault περιμένει την κατάλληλη στιγμή κάτι για το οποίο αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο διευθυντής προιόντων της εταιρείας, Ali Kassai, μιλώντας σε βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
 
«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να κάνουμε το πάθος των αυτοκινήτων επιδόσεων, κοινωνικά αποδεκτό. Πιστεύω ότι η Renault είναι στην καλύτερη θέση για να πραγματοποιήσει κάτι τέτοιο», δήλωσε αρχικά ο Kassai και συνέχισε «Είναι κάτι που σκεφτόμαστε εδώ και πολύ καιρό και θα συμβεί».
 
Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή ημερομηνία έναρξης ενός ισχυρού ηλεκτρικού μοντέλου υψηλής απόδοσης έδειξε ιδιαίτερα βιαστικός για την υλοποίηση του πλάνου αναφέροντας: «Πρέπει να γίνει σύντομα. Γιατί είμαστε ηγέτης στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Ελπίζω σε τρία χρόνια να είμαστε έτοιμοι».
 
Αξίζει να αναφέρουμε πως προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως όταν το ισχυρό ηλεκτρικό Renault Zoe RS κάνει την εμφάνισή του θα έχει τον ρόλο του αντικαταστάτη του Clio RS, καθώς ο γάλλος κατασκευαστής αυτοκινήτων θα κινηθεί ακόμα πιο έντονα προς την κατεύθυνση των ηλεκτρικών οχημάτων. Ωστόσο σε παρελθοντικές δηλώσεις ο Kassai είχε πει πως για να φτάσει η εταιρεία σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει δύο ζητήματα. Ποια θα είναι απόδοση του μοντέλο και ποια η αυτονομία του. Μάλιστα είχε τονίσει πως «αν το μοντέλο κάνει ένα γύρω στην πίστα και μετά χρειάζεται φόρτιση, αυτό είναι κάτι που δε θέλουμε να κάνουμε».

FORD
VW