Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται να έχει επανακάμψει από την οικονομική κρίση του 2008.

Η ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται να έχει επανακάμψει από την οικονομική κρίση του 2008.

Μήνας ρεκόρ για Mercedes

3.444 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2017)

Ο μήνας που μας πέρασε ήταν γεμάτος ρεκόρ για την Mercedes-Benz. Πώς τα πήγαν τα premium μοντέλα της; Ποια η θέση της BMW;

Το πρώτο τρίμηνο του για την Mercedes ήταν εντυπωσιακό. Πούλησε συνολικά 560.625 αυτοκίνητα, ποσό το oποίο είναι 16% μεγαλύτερο από αυτό του αντίστοιχου τρίμηνου του 2016. Η αύξηση είναι εντυπωσιακή στην κατηγορία premium και συνδυάζεται με τον καλύτερο μήνα στην ιστορία της. Πιο συγκεκριμένα, τον Μάρτιο, η Daimler πούλησε 228.296 αυτοκίνητα, 14,8% περισσότερο από τον Μάρτιο του 2016 και περισσότερο από κάθε άλλο μήνα στην ιστορία της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η ευρωπαϊκή αγορά φαίνεται να έχει επανακάμψει από την οικονομική κρίση του 2008 αφού η γερμανική εταιρία ανακοινώσε ότι ήταν πρώτη φορά που πούλησε περισσότερα από 100.000 αυτοκίνητα σε ένα μόνο μήνα σε αυτή την αγορά.
 
Ένα ανησυχητικό γεγονός σύμφωνα με δημοσιεύματα για την BMW είναι  ότι η Mercedes ήταν πρώτη σε premium πωλήσεις σε Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ελβετία, Ιταλία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ν. Κορέα, Μεξικό και Καναδά. Οι Βαυαροί θα έχουν δύσκολο έργο να ανατρέψουν την κατάσταση και κάποιοι εκτιμούν ότι δεν θα τα καταφέρουν το 2017.

Πέρα από τα ρεκόρ στην ευρωπαϊκή αγορά, η Daimler αύξησε τις πωλήσεις premium μοντέλων και στις ΗΠΑ παρουσιάζοντας αύξηση 4.5%.

Πού οφείλονται οι πωλήσεις ρεκόρ της εταιρίας;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
Citroen