Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η 911 Sport Classic είχε παραχθεί μόλις σε 250 κομμάτια.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η 911 Sport Classic είχε παραχθεί μόλις σε 250 κομμάτια.

Μια 911 από τα παλιά

3.113 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2017)

Πριν από την 911 R η Porsche είχε κάνει άλλη μία προσπάθεια να παρουσιάσει ένα μοντέλο το οποίο να φέρνει στα παλιά και ένδοξα (κατά τους fans της) μοντέλα. Η προσπάθεια αυτή είχε ονομαστεί Sport Classic και είχε παραχθεί σε μόλις 250 κομμάτια εκ των οποίων ένα τώρα πουλιέται ως μεταχειρισμένο.

Η 911 R είναι το μοντέλο που προκάλεσε τον μεγαλύτερο ενθουσιασμό μεταξύ των fans της Porsche που αναλογίζονταν τις «παλιές, καλές μέρες» αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία προσπάθησε να κάνει μια ρετρό αναβίωση του εμβληματικού μοντέλου της.

Εκτός από την εμφάνιση, στα παλιά γύρισε και ο κινητήρας ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 402 ίππους.

Εκτός από την εμφάνιση, στα παλιά γύρισε και ο κινητήρας ο οποίος αποδίδει για την περίσταση 402 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το 2010 η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία λανσάρισε την 911 Sport Classic η οποία βασίζεται στην Carrera S με τον κωδικό 997 η οποία είχε εμφανή ρετρό χαρακτηριστικά. Περιελάμβανε σταθερή αεροτομή στο χαρακτηριστικό σχήμα της Porsche που θυμίζει πάπια, πιο πλατύ πίσω μέρος, αγωνιστικές ρίγες, ειδικούς τροχούς, φρένα κεραμικά-ανθρακονημάτινα, χαμηλωμένη ανάρτηση και δερμάτινα καθίσματα.
 
Επίσης, ο κινητήρας της Sport Classic επέστρεψε στους 402 ίππους και συνδυάστηκε με ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Ως φόρος τιμής στην Carrera RS 2.7 του 1973, ήταν υπέροχη. Η Porsche κατασκεύασε μόλις 250 μονάδες και πουλήθηκαν όλες εντός μόλις 24 ωρών και μάλιστα αρκετά παραπάνω από την Carrera S στην οποία βασίστηκαν.
 
Ένα από αυτά τα 250 αντίτυπα πουλιέται τώρα στην Κολωνία της Γερμανίας. Έχει γράψει μόνο 500,5 χλμ. ενώ η τιμή της είναι στα 395.000 ευρώ τα οποία μπορεί να μην είναι όσα πιάνει μια 911 R αυτή την εποχή αλλά σίγουρα είναι αρκετά για να αγοράσεις δύο καινούριες 911 Turbo και να σου μείνουν και ρέστα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS