ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Project One Θα κινείται από έναν θερμικό V6 κινητήρα 1.6 λτ. και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 1.020 ίππους.

Το Project One Θα κινείται από έναν θερμικό V6 κινητήρα 1.6 λτ. και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες με συνολική ισχύ 1.020 ίππους.

Μια Formula 1 του δρόμου

2.544 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2017)

Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε στην πλήρη παρουσίαση του Project One στην έκθεση της Γενεύης τον Σεπτέμβριο, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Το Project One της Mercedes-AMG είναι το supercar των Γερμανών που χρησιμοποιεί το κινητήριο σύνολο που έχει δώσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα στην ομώνυμη ομάδα της Formula 1. Η πρώτη του παρουσίαση έγινε σε ένα κλειστό ”κλαμπ” πλουσίων στην έκθεση της Γενεύης οι οποίοι το χαρακτήρισαν άγριο και ακραίο από κάθε άποψη ενώ η πλήρης παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην έκθεση της Φρανκφούρτης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσο περνάει ο καιρός έχουμε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Ο υπερτροφοδοτούμενος V6 κινητήρας 1.6 λτ. που χρησιμοποιείται στο μονοθέσιο της ομάδας θα αποδίδει 748 ίππους και θα συνδυάζεται με τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Οι δύο από αυτούς θα δίνουν κίνηση στους εμπρός τροχούς ενώ οι άλλοι δύο θα είναι για το τούρμπο και για τον στροφαλοφόρο άξονα. Αυτή η τετράδα ηλεκτροκινητήρων θα αποδίδει 408 ίππους, ενώ η συνδυαστική ισχύς θα είναι 1.020 ίπποι. Το όριο περιστροφής του θα φτάνει τις 11.000 στρ./λεπτό.Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες το βάρος του διθέσιου hypercar από το Affalterbach θα ζυγίζει λιγότερο από 1.315 κιλά ενώ θα μπορεί να κινηθεί και αμιγώς ηλεκτρικά για 48 χλμ.

Θα παραχθούν μόλις 275 αντίτυπα ενώ αυτά που προορίζονταν για την Αμερικάνικη αγορά έχουν ήδη ξεπουληθεί παρά τη δυσθεώρητη τιμή των $2.4 εκατ. (2.2 εκατ. ευρώ). Βέβαια όλη αυτή η δύναμη και όλη αυτή τεχνολογία έχουν και ένα αντίτιμο πέραν του κόστους αγοράς. Επειδή στην ουσία πρόκειται για έναν κινητήρα Formula 1, τοποθετημένο σε ένα αυτοκίνητο δρόμου, θα πρέπει κάθε 50.000 χλμ. να του γίνεται μια εκτενής συντήρηση από την AMG.

Παραπάνω βλέπουμε ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή PeisertDesign.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

HUYNDAI
DS