ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μαύρο, από τη «κορυφή» ως τα «νύχια», μυώδες και με 700 ίππους, το SL 65 AMG της VATH.

Μαύρο, από τη «κορυφή» ως τα «νύχια», μυώδες και με 700 ίππους, το SL 65 AMG της VATH.

Mία SL 65 AMG «δυναμίτης»

3.107 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2016)

Η Vath Automobiltecnik, επέστρεψε ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας στο χώρο της βελτίωσης, παρουσιάζοντας ένα βελτιωτικό πακέτο για την Mercedes SL 65 AMG.

Στην έκθεση Essen Motor Show, όπου δίνουν το παρών βελτιωτικές εταιρείες, παρουσιάζοντας τα νέα τους επιτεύγματα, είδαμε τα τελευταία νέα στο χώρο της βελτίωσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η γερμανική Vath Automobiltecnik, που είχε καιρό να εμφανιστεί στο προσκήνιο, επέστρεψε στο «παιχνίδι», παρουσιάζοντας ένα βελτιωτικό πακέτο για την Mercedes SL 65, ένα αυτοκίνητο που για μεγάλο διάστημα δεν είχε δώσει το παρών στο χώρο της εξέλιξης.
Η SL 65, έχοντας σαν βάση, τον V12 Biturbo χωρητικότητας 6.0-λίτρων με απόδοση τους 630 ίππων, σίγουρα έκανε το έργο της Vath ευκολότερο.Το τελικό αποτέλεσμα, αγγίζει τους 700 ίππους και με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 325 χλμ./ώρα, αναλόγως και με την επιλογή ελαστικών.

Το κόστος του πακέτου αναβάθμισης τέλος, ξεκινά από τις 7.000 ευρώ, χωρίς την εγκατάστασή του. Πέραν των μηχανικών τροποποιήσεων, η SL 65 AMG, έχει δεχθεί αλλαγές και στο αμάξωμά του, με τα περισσότερα σημεία του να πιο φαρδιά και ογκώδη, και τις ζάντες 20 ιντσών να ολοκληρώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
skoda