Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Φινέτσα και γοητεία μιας άλλης περιόδου.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φινέτσα και γοητεία μιας άλλης περιόδου.

Μια «απλησίαστη» Βρετανίδα

2.459 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2017)

Στη Φλόριντα των HΠΑ, αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της μια εξαιρετικά σπάνια Bentley μιας άλλης εποχής, που προκαλεί σίγουρα εντύπωση με τη φινέτσα, αλλά και τη τιμή πώλησης.

H Bentley, είναι συνώνυμη με την πολυτέλεια, τις επιδόσεις, αλλά και τα υπέρογκα ποσά που πρέπει να δαπανήσει κάποιος, προκειμένου να αποκτήσει ένα μοντέλο της.

Παρατηρώντας την Βentley είναι εμφανή τα αγωνιστικά στοιχεία της εποχής εκείνης.

Παρατηρώντας την Βentley είναι εμφανή τα αγωνιστικά στοιχεία της εποχής εκείνης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Στη δημοπρασία Concours d Elegance, που θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο, θα παρευρεθεί ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερα σπάνιο που ενδέχεται να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής. Αναφερόμαστε στην προπολεμική Bentley Le Mans Racer του 1928, η οποία θα διατίθεται προς πώληση.
Η εν λόγω «Κυρία», αγωνίστηκε 2 φορές στους αγώνες Le Mans το 1929, τερματίζοντας τρίτη και επίσης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους αγώνες Brooklands.
Επί 40 χρόνια άνηκε σε μια συγκεκριμένη οικογένεια στη Μ.Βρετανία, μέχρι που κάποιος την αγόρασε, την διατήρησε σε άριστη κατάσταση παρά την ηλικία της, μέχρι που κατέληξε στην ιδιοκτησία γνωστής εταιρείας δημοπρασιών.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η Bentley Le Mans, αναμένεται να ξεπεράσει ακόμη και την Jaguar E-Type στη τιμή πώλησης, καθώς η αξία της υπολογίζεται στα 7.000.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
SEAT XENOIASTOI