Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Το plug-in υβριδικό Outlander θα παραμείνει σίγουρα στην γκάμα.

«Mικρή και όμορφη» η γκάμα της Mitsubishi

3.091 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2020)

Η Mitsubishi θέλει να προσφέρει στην Ευρώπη μια ευέλικτη και συνάμα κερδοφόρα γκάμα, για να μειώσει τα κόστη και να αυξήσει τα έσοδά της.


H αλήθεια είναι πως η Mitsubishi δεν σημειώνει στην Ευρώπη την ίδια επιτυχημένη εμπορική πορεία σε αντίθεση με τη δυναμική πορεία που ακολουθεί στις ασιατικές -κυρίως- αγορές. Μάλιστα, όπως σημείωσε και o CEO της φίρμας Takao Kato, η αλλαγή στρατηγικής που εφαρμόστηκε το 2017 δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα στο κομμάτι των κερδών.

Σαν αποτέλεσμα, ο Kato πιστεύει πως είναι ώρα για μια ακόμη αλλαγή στις στρατηγική που ακολουθεί η φίρμα στην Γηραιά Ήπειρο και για αυτό δήλωσε πως, κάτω από αυτές τις συνθήκες, κάναμε μια αλλαγή στην πολιτική μας και δημιουργήσαμε μια «μικρή αλλά όμορφη γκάμα».

Ο Kato δεν έδωσε στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει αυτή η νέα κατεύθυνση αλλά δεν είναι δύσκολο να αντιληφθεί κανείς η Mitsubishi θέλει να προσφέρει στην Ευρώπη μια μικρή γκάμα μοντέλων που εξακολουθούν να έχουν απήχηση. Το Outlander στην plug-in υβριδική του έκδοση θα είναι ένα από αυτά και σύντομα θα έρθει μάλιστα η νέα του γενιά.

Η πλήρης λίστα με τα μοντέλα που θα συνεχίσουν την πορεία τους στα μέρη μας δεν έχει αποκαλυφθεί. Η Mitsubishi αναφέρει πως το σχέδιό της θα ανακοινωθεί σε λίγες εβδομάδες, πιθανότατα, σύμφωνα με κάποιες αναφορές, στις 30 Ιουνίου.

Mercedes
Autotriti.gr