Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο ξεκίνησε και μαζί του έφερε την αποκάλυψη του Mitsubishi MI-Tech.

Tα μυώδη φτερά και τα μεγάλα off-road ελαστικά είναι παρών.

Δεν υπάρχουν σχέδια για να τεθεί το Mi-Tech στην παραγωγή προς το παρόν.

Mitsubishi MI-Tech: SUV με buggy χαρακτήρα

2.231 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκυο ξεκίνησε και μαζί του έφερε την αποκάλυψη του Mitsubishi MI-Tech. Ενός πρωτότυπου το οποίο χαρακτηρίζεται ως SUV μοντέλο αλλά έχοντας buggy χαρακτήρα.

Το buggy του μέλλοντος όπως θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε στο εμπρόσθιο μέρος φέρει τη γνωστή πλέον και σήμα κατατεθέν της  Mitsubishi, γρίλια «Dynamic Shield» στολισμένη από χάλκινα χαρακτηριστικά. LED φωτιστικά σώματα που σχηματίζουν το γράμμα «Τ», είναι εγκατεστημένα και στα δύο άκρα του αυτοκινήτου, ενώ τόσο ο πρόβολος, όσο και το πίσω μέρος διαθέτουν ογκώδη και επιβλητικό σχεδιασμό.
 
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το προφίλ του MI-Tech με τα μυώδη φτερά και τα μεγάλα off-road ελαστικά να είναι παρών, όχι όμως οι πόρτες και η οροφή που λάμπουν δια της απουσίας τους, αφού είπαμε πως μιλάμε για ένα όχημα με buggy χαρακτήρα.
 
Στο εσωτερικό το concept έχει υιοθετήσει μινιμαλιστική προσέγγιση, ξεφορτώνοντας τα περισσότερα κουμπιά και διακόπτες. Δεν έχει καν ένα παραδοσιακό σύστημα ψυχαγωγίας στην κεντρική κονσόλα, καθώς το μόνο που υπάρχει είναι ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων και ένα τεράστιο head-up display.
 
Το σύστημα κίνησης είναι και αυτό ιδιαίτερο καθώς η ισχύς πηγάζει από 4 ηλεκτρικά μοτέρ, δύο σε κάθε άξονα, ενώ υπάρχει και μια τουρμπίνα που θα είναι τοποθετημένη στο πίσω μέρος και θα παίρνει την θέση του τυπικού κινητήρα βενζίνης. Όπως καλά καταλάβατε, το concept θα είναι ένα plug-in υβριδικό τετρακίνητο SUV. Να σημειωθεί πως η τουρμπίνα έχει σχεδιαστή αρχικά για να λειτουργεί με βενζίνη, ωστόσο η φίρμα λέει πως μπορεί να καταναλώσει και άλλα καύσιμα όπως ντίζελ, κηροζίνη και αλκοόλ.
 
Δεν υπάρχουν σχέδια για να τεθεί το Mi-Tech στην παραγωγή προς το παρόν, αλλά η Mitsubishi λέει ότι οι τεχνολογίες ηλεκτροκίνησης θα εφαρμοστούν σε μελλοντικά συμπαγή και μεσαία SUV μέχρι το 2022.

Mercedes
OPEL