Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
6 φωτογραφίες »

Το Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκυο για το 2021 γίνεται ψηφιακό εξαιτίας της πανδημίας.

Modellista και TRD ετοιμάζουν τα «δικά» τους Toyota

2.945 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2020)

Τα τμήματα Modellista και TRD της Toyota ετοιμάζονται για το Tokyo Auto Salon του 2021, έχοντας στη σύνθεσή τους μία μεγάλη γκάμα μοντέλων μεταξύ των οποίων βρίσκονται τα Mirai, Yaris Cross, GR Supra και GR Yaris.

Το Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκυο για το 2021 γίνεται ψηφιακό εξαιτίας της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε καθόλου την Toyota, η οποία με τη βοήθεια των τμημάτων της Modellista και TRD ετοίμασε μία ποικιλία μοντέλων για την επερχόμενη εκδήλωση.
 
Εφόσον οι φίλοι της μάρκας, αλλά και όλοι οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούν να δουν τα οχήματα αυτοπροσώπως, η εταιρεία θα παρουσιάσει βελτιωμένες εκδόσεις των Toyota Mirai και Harrier χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγξουν και τα δύο μοντέλα από το smartphone τους.
 
Η Modellista θα αναδείξει επίσης τη γκάμα των αξεσουάρ που διαθέτει, τόσο για το Mirai όσο και για το Yaris Cross. Για το Mirai υπάρχει διαθέσιμο ένα νέο αεροδυναμικό κιτ αμαξώματος που περιλαμβάνει με εμπρόσθιο σπλίτερ, πλευρικές ποδιές και σπορ πίσω άκρο. Ομοίως, το Yaris Cross κερδίζει ένα νέο κιτ αμαξώματος που του δίνει μία πιο μυώδη εμφάνιση.
 
Τα προαναφερόμενα μοντέλα θα ενωθούν με ένα Toyota GT 86 εμπνευσμένο από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στο εν λόγω μοντέλο το τμήμα TRD έχει βάλει το «χέρι» του, εξοπλίζοντας το με αεριζόμενο καπό και μία τεράστια αεροτομή. Φυσικά παρών θα είναι και βελτιωμένες εκδόσεις των GR Supra και GR Yaris, με τα μοντέλα όπως μπορούμε να δούμε από τις εικόνες να κερδίζουν «επιθετικά» κιτ αμαξώματος και νέους τροχούς Τέλος η Modellista θα έχει μαζί της και το βαν Noah.
 
Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα μοντέλα θα γίνουν γνωστές στις 15 Ιανουαρίου.

TI YOKOHAMA AGORAZO
OPEL