Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας 5,0 λτ. V12 κινητήρας από ένα Toyota Century.

Mοναδική Supra «στο σφυρί»

2.338 Επισκέψεις στο άρθρο (15/12/2017)

Μοναδική Supra με βαριά κληρονομιά και ιστορία θα βγει σε δημοπρασία. Oι ίπποι της ζαλίζουν...Τσέκαρε.

Aν δεν μπορείς να περιμένεις για την επόμενη γενιά Toyota Supra που λέγεται ότι τα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2018, τότε θα πρέπει να τσεκάρεις την επικείμενη δημοπρασία που θα λάβει μέρος στο Τόκιο τον Ιανουάριο για ένα από τα πιο μοναδικά μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Εκεί, θα δημοπρατηθεί μία Supra με V12 μοτέρ με πανέμορφο widebody αμάξωμα και ικανότητα να φτάνει τελική ταχύτητα τα 357 χλμ./ώρα.

Η Supra αυτή είναι μια δημιουργία του Kazuhiro Νagata από τον ιαπωνικό βελτιωτικό οίκο Top Secret, μετατρέποντας το μοντέλο αυτό σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα Supra ever. Πριν από μια δεκαετία, το συγκεκριμένο project ήταν από τα πιο δημοφιλή βελτιωμένα αυτοκίνητα στην Ιαπωνία με το 2007 να λαμβάνει βραβείο στο Τοkyo Auto Salon.
 
Μάλιστα, κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας 5,0 λτ. V12 κινητήρας από ένα Toyota Century και όχι ο εργοστασιακός 3λιτρος ενώ έχουν γίνει μια σειρά από τροποποιήσεις που επιτρέπουν στο μοτέρ να φτάνει σε απόδοση τους 930 ίππους και τα 1.010 Νm ροπή.

Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για το ύψος που θα φτάσει η τιμή αλλά λόγω της βαριάς της ιστορίας ίσως φτάσει ψηλά.
 

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS