Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι προσδοκίες της Audi για το Ε-Tron GT είναι μεγάλες.

Mόνο με ηλεκτρικά στην Γενεύη η Αudi

1.487 Επισκέψεις στο άρθρο (1/3/2019)

Μόνο μοντέλα με κάποιου είδους ηλεκτρικό κινητήριο σύνολό θα έχει μαζί της η Audi στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Παρούσα στην Γενεύη με το Ε-Tron GT Concept, το νέο Q4 E-Tron concept και το coupe αδερφάκι του E-Tron Sportback θα είναι η Audi, με την ίδια την μάρκα να ανακοινώνει πως όλα τα αυτοκίνητα που θα βρεθούν στο περίπτερό της θα είναι είτε αμιγώς ηλεκτρικά είτε plug-in υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων που υπάρχουν στην γκάμα της.

Η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες το αμιγώς ηλεκτρικό Q2 L E-Tron στην Κίνα και ότι μέσα στο 2019 θα ντεμπουτάρει η έκδοση παραγωγής του E-Tron Sportback SUV Coupe αλλά και plug-in εκδόσεις για τα νέα Α6, Α7, Α8 και Q5 και τα ανανεωμένα A3 και Q7. Ένα χρόνο αργότερα, το 2020, θα ντεμπουτάρει η έκδοση παραγωγής του E-Tron GT και το Q4 E-Tron.
 
Ο Βram Schot, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi δήλωσε: «Έχουμε ένα και μόνο στόχο. Ένα στα τρία Αudi που θα πωλούνται το 2025 να είναι ηλεκτρικά».

Οι προσδοκίες της Audi για το Ε-Tron GT είναι μεγάλες με το μοντέλο να εκτελεί χρέη ναυαρχίδας στην επερχόμενη ηλεκτρική γκάμα της μάρκας. Η ιπποδύναμη του μοντέλου φτάνει τα 590 άλογα ενώ οι επιδόσεις του είναι εξαίσιες. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται σε 3,5 δευτερόλεπτα ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 400 χλμ.

Μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr, το οποίο από τις 5 Μάρτη θα βρίσκεται στην πόλη της Ελβετίας, όπου μεταξύ άλλων θα σας μεταφέρει και με Live ανταποκρίσεις ό,τι συμβαίνει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου.

ford
LEASING PICK UPS