Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Μορέας: Αυξήσεις στα διόδια από την Πρωτοχρονιά
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μορέας: Αυξήσεις στα διόδια από την Πρωτοχρονιά

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2021)

Ο Αυτοκινητόδρομος Mορεάς (Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη) ανακοίνωσε πως, από την πρώτη μέρα του 2022, οι τιμές των διοδίων θα αυξηθούν στις τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες.

Η Μορέας Α.Ε ανακοίνωσε αυξήσεις στις τιμές των διοδίων της

Με βάση τα προβλεπόμενα από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 00:00 της 1/1/2022), οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2022.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Έως 0,25 λεπτά του ευρώ οι αυξήσεις στα διόδια

Στην κατηγορία 1 που περιλαμβάνει τα δίκυκλα και τρίκυκλα δεν υπάρχουν αλλαγές στις τιμές των διοδίων. Στην κατηγορία 2 που αφορά τα αυτοκίνητα, υπάρχουν αυξήσεις έως 0,10 λεπτά του ευρώ στους περισσότερους σταθμούς, στην κατηγορία 3 ( (Οχήματα με 2-3 άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος πάνω από 2,20μ.), οι αυξήσεις φτάνουν τα 0,20 λεπτά, ενώ στην κατηγορία 4 ((Οχήματα με 4 ή περισσότερους άξονες με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος από 2,20μ), οι αυξήσεις αφορούν όλους τους σταθμούς και φτάνουν μέχρι και τα 0,25 λεπτά του ευρώ.

Αυξήσεις σε Ολυμπία Οδό και Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου

Υπενθυμίζουμε πως ήδη, η Ολυμπία Οδός και ο Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου έχουν ανακοινώσει πως προχωρούν επίσης σε αυξήσεις στα δικά τους διόδια από την πρώτη μέρα του 2022.

Με το λεωφορείο από εδώ και μπρος!
- Έως 0,25 λεπτά του ευρώ οι αυξήσεις στα διόδια του Μορέα
- Χωρίς αλλαγές οι τιμές για τους μοτοσυκλετιστές
- Αυξάνονται τα διόδια επίσης σε Ολυμπία Οδό και Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου
Με τις τιμές των διοδίων και των καυσίμων να βρίσκονται στα ύψη, ποιος θα κάνει ταξίδια με αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

KIA
NISSAN