Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
F40 με κενό θόλων Pajero.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

F40 με κενό θόλων Pajero.

"Moύφα" F40 για 13.000

6.786 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Την Ferrari F40 όλοι λάτρεψαν, λίγοι την οδήγησαν, ελάχιστοι την απέκτησαν. Ένα συνεργείο στην Αμερική πιστεύει ότι βρήκε τη λύση για τις μάζες.

Η ιστορία της F40 λίγο-πολύ γνωστή. Η τελευταία Ferrari που είδε να βγαίνει από το Μαρανέλο ο Enzo, η ανόθευτη οδήγηση προσωποποιημένη, το πιο ποθητό μοντέλο που έχει φορέσει το “Cavallino Rampante”. Δυστυχώς, δεν ήταν και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ για τον πολύ κόσμο.

Η θέση του

Η θέση του "Cavallino" φανερώνει την ιμιτασιόν φύση του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μια μικρή εταιρία στις ΗΠΑ ονόματι NBSAuto προσφέρει τη μυθική Ιταλίδα στην προνομιακή τιμή των 13.000 δολαρίων. Με μια μικρή διαφορά. Κάτω από το αμάξωμα κρύβεται ένα «ταπεινό» Pontiac Fiero, καθώς βέβαια μιλάμε για replica. H συγκεκριμένη έχει κάνει 177.380 χλμ και από τις φωτογραφίες φαίνεται σε πολύ κατάσταση. Ξεχωρίζουν οι ζάντες και η αεροτομή, πιστά αντίγραφα των αυθεντικών.

Δεδομένου ότι η πραγματική F40 «χτυπάει» 7ψηφια νούμερα σε δημοπρασίες, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι η replica είναι ευκαιρία. Αρκεί να ξεχάσει το γεγονός πως βασίζεται σε ένα από τα χειρότερα αμερικανικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 80.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Autotriti.gr
Citroen