Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Supra είναι πιο ελαφριά και πιο άκαμπτη από την Z4.

«Σπουδαίο χρόνο στο Ring η νέα Supra»

1.600 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2019)

Πεπεισμένος πως η νέα Supra μπορεί να να σημειώσει πολύ ανταγωνιστικούς χρόνους στην «Πράσινη Κόλαση» είναι ο αρχιμηχανικός της μάρκας, Τetsuya Tada. Διαβάστε τι λέει.

H νέα Supra δεν είναι μόνο ένα πολύ fun to drive σπορ αυτοκίνητο αλλά και ένα από τα γρηγορότερα που κυκλοφορούν στην κατηγορία του, σύμφωνα με τα όσα διαρρέει η Toyota μέσα από το στόμα των αρχιμηχανικών της.

Συγκεκριμένα, ο αρχιμηχανικός της μάρκας, κ.Τetsuya Tada σε συνέντευξη του σχετικά με τον ερχομό του θρυλικού μοντέλου φάνηκε σίγουρος πως το νέο μοντέλο μπορεί να κάνει στην πίστα του Nurburgring χρόνο καλύτερο από 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα με την πρώτη προσπάθεια, ακόμα και αν μέχρι αυτή την στιγμή, το μοντέλο δεν έχει πατήσει ποτέ «ρόδα» στην «πράσινη κόλαση».
 
Ο Τada δήλωσε πως η νέα Supra θα φτάσει σίγουρα την μέγιστη τελική ταχύτητα των 250 χλμ./ώρα στην μεγάλη ευθεία του Ring και σημείωσε πως «κάποια μέρα, θα αφαιρέσουμε τον περιοριστή ταχύτητας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλό χρόνο στην γερμανική πίστα. Και έτσι όπως είναι όμως είναι πολύ γρήγορη και με την παλιά διαμόρφωση θα έκανε εύκολα τα 7:50-7:40.»

Σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό, η Supra είναι πιο ελαφριά και πιο άκαμπτη από την Z4, αν και το βαυαρικό μοντέλο είναι κατά 45 άλογα πιο ισχυρό. Η ΒΜW δεν έχει κάνει ούτε αυτή χρόνο στο Ring αλλά γερμανικό περιοδικό κατάφερε πριν μικρό χρονικό διάστημα να κάνει γύρο στα 7 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα με μια Z4 M40i προπαραγωγής.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να σημειώσει χρόνο στο Ring η νέα Supra για να αποδείξει τις ικανότητές της;
 

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO