ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Μπούκαρε σε εργοστάσιο και κατέστρεψε 70 Μercedes

4.142 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2021)

Ένας πρώην υπάλληλος της Mercedes μπούκαρε με έναν εκσκαφέα σε εργοστάσιο της φίρμας και άρχισε να καταστρέφει ό,τι έβρισκε μπροστά του! Τι συνέβη;


To εργοστάσιο αυτοκινήτων στην Βιτόρια της Ισπανίας ανήκει στην Daimler από το 1981 και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής van της γερμανικής εταιρείας. Στις εγκαταστάσεις αυτές παράγονται τα Vito και V-Class μαζί με τις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις τους eVito και EQV.

To 2020 όμως δεν τελείωσε αρμονικά για τους ανθρώπους στο ισπανικό εργοστάσιο καθώς, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα, ένας πρώην εργαζόμενος της εταιρείας προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές σε δεκάδες van που είχαν συναρμολογηθεί και ήταν παρκαρισμένα στον περιβάλλοντα χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην εργαζόμενος έκλεψε έναν εκσκαφέα, οδήγησε για 21 χιλιόμετρα μέχρι το εργοστάσιο και γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα μπούκαρε μέσα, σπάζοντας την πύλη και άρχισε να καταστρέφει όποιο van έβρισκε μπροστά του. Εκείνη την ώρα στο εργοστάσιο υπήρχε μόνο το προσωπικό ασφαλείας καθώς δεν υπήρχε κάποια βάρδια.

Ένας από τους φύλακες πυροβόλησε στον αέρα και τελικά κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 38χρονο άνδρα, πριν μεταφερθεί στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όπου του απαγγέλθηκαν μια σειρά από κατηγορίες. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό, πόσα αυτοκίνητα κατέστρεψε, οι εκτιμήσεις ωστόσο κάνουν λόγο πως ο αριθμός φτάνει τα 70 V-Class και Vito.

Η αιτία που οδήγησε τον 38χρονο να κάνει μια τέτοια πράξη δεν έχει γίνει γνωστή, πρέπει πάντως να του άφησε κάποιο στίγμα, αφού ο εργαζόμενος έφυγε από την εταιρεία το 2017.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Mercedes θα πρέπει να καθυστερήσει κάποιες παραδόσεις, αφού θα πρέπει να κατασκευάσει δεκάδες van ξανά από την αρχή.
 

FORD
NISSAN