Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μr. Tesla: «Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν αυτόνομες Ferrari»

1.822 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2021)

O Elon Musk και ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann, συμφώνησαν πως δεν υπάρχει λόγος η Ferrari να επενδύσει στην ανάπτυξη συστημάτων αυτόνομης οδήγησης.

Την κοινή τους άποψη πως τα αυτοκίνητα της Ferrari δεν πρέπει ποτέ να εξοπλιστούν με συστήματα αυτόνομης οδήγησης εξέφρασαν ο πρόεδρος τoυ ομίλου Stellantis και αφεντικό της Ferrari, John Elkann, και ο CEO της Tesla, κ. Elon Musk, κατά την διάρκεια μιας εκδήλωσης που έγινε πριν λίγες μέρες στην Ιταλική Εβδομάδα Τεχνολογίας. Οι δύο άνδρες αναφέρθηκαν σε μια σειρά από θέματα για το μέλλον της τεχνολογίας και δεν περιορίστηκαν μόνο στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Δεν υπάρχει νόημα να υπάρχουν αυτόνομες Ferrari
Ο Elon Musk μπορεί να είναι ένας από τους ανθρώπους που εδώ και αρκετά χρόνια μιλούν για την ανάγκη να έχουν τα αυτοκίνητα συστήματα αυτόνομης οδήγησης, ωστόσο εξέπληξε πολλούς όταν συμφώνησε με τον Elkann πως η Ferrari δεν πρέπει να ασχοληθεί με τον τομέα αυτό. «Θα ήταν λυπηρό να υπάρξει μια αυτόνομη Ferrari, το νόημα του να έχεις μια Ferrari είναι να την οδηγείς» δήλωσε ο Elkann, με τον Musk να σπεύδει να συμφωνήσει, αναφερόμενος στο λογότυπο της ιταλικής φίρμας.

Λύνεται το πρόβλημα της έλλειψης μικροτσίπ
Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την έλλειψη μικροτσίπ που έχει αναγκάσει τις εταιρείες να καθυστερήσουν την παράδοση των καινούριων τους αυτοκινήτων, ο Musk δήλωσε πως το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα, αφού φτιάχνονται καινούρια εργοστάσια παραγωγής τέτοιων εξαρτημάτων.

Οπαδοί της πυρηνικής ενέργειας Musk και Elkann
Όσον αφορά την ενέργεια, o Musk δήλωσε υποστηρικτής της πυρηνικής ενέργειας και θεωρεί πως πρέπει να προωθηθεί η κατασκευή νέων πυρηνικών εργοστασίων ή τουλάχιστον να μην κλείσουν αυτά που ήδη έχουν κατασκευαστεί. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και ο Elkann λέγοντας: «Bλέπουμε πως οι τιμές ανεβαίνουν στα καύσιμα, το ουράνιο και τον γαιάνθρακα. Τα πυρηνικά είναι μια λύση που γνωρίζουμε, που είναι ασφαλή και που πρέπει να αναπτύξουμε περισσότερο»/

Ποιος παίρνει Ferrari για να μην την οδηγεί;
O Elon Musk και ο πρόεδρος της Ferrari συμφώνησαν πως δεν υπάρχει λόγος η ιταλική φίρμα να επενδύσει στην ανάπτυξη συστημάτων αυτόνομης οδήγησης.
Θα γίνει στο μέλλον η οδήγηση μια απόλαυση στην οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο οι εκατομμυριούχοι; Θα μας λείψουν τα fun-to-drive αυτοκίνητα;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
KIA VANS IAA