ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η επετειακή Mulsanne Le Mans Edition θα κάνει πρεμιέρα το Σ/Κ στο Pebble Beach, συνδυάζοντας τη βρετανική κομψότητα και πολυτέλεια με σπορτίφ χαρακτηριστικά.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η επετειακή Mulsanne Le Mans Edition θα κάνει πρεμιέρα το Σ/Κ στο Pebble Beach, συνδυάζοντας τη βρετανική κομψότητα και πολυτέλεια με σπορτίφ χαρακτηριστικά.

Νέα Bentley Mulsanne LeMans

3.060 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2013)

Η επετειακή έκδοση της Bentley Mulsanne προς τιμή των αγώνων LeMans θα κάνει ντεμπούτο το Σαββατοκύριακο στο Pebble Beach, με μια μίξη στοιχείων χλιδής κι «αγωνιστικού τύπου» βελτιώσεις.

Η αγγλική φίρμα θα είναι παρούσα κι αυτή στην εκδήλωση του Pebble Beach Concours d Elegance στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α, που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο σε μια απέραντη έκταση του Γκολφ.Η Bentley λοιπόν, μεταξύ άλλων μοντέλων θα παρουσιάσει επίσημα, για τα 90 χρόνια από τη νίκη της στον αγώνα LeMans και μια ομώνυμη επετειακή έκδοση της Mulsanne.Η συγκεκριμένη version θα διαθέτει σπορ ανάρτηση και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης, ενώ θα φέρει και ζάντες αλουμινίου με 5 ακτίνες.Στο εσωτερικό πάλι θα ξεχωρίζουν τα δερμάτινα καθίσματα, που αποπνέουν αγγλική κομψότητα και πολυτέλεια και τα «αγωνιστικά» αλουμινένια διάτρητα πεντάλ.Η Mulsanne Le Mans Edition θα «εμφανισθεί» μαζί με διάφορα άλλα μοντέλα της Bentley, όπως τη Flying Spur, την Continental GT Speed, την Continental GT3 και την Bentley Speed 8 που κέρδισε στον αγώνα Le Mans.Τέλος, θα υπάρχει στο event και δημοπρατήσεις από μια σειρά ιστορικών-κλασικών αυτοκινήτων της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, όπως η 4,5 λτ. Supercharged Le Mans του 1931, η 8λιτρη Saloon του 1932 κι η Concealed Head Coupe των 4,25 λτ. του 1937.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
GRIP MASTER TEST