Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέα ανάκληση Maserati

Νέα ανάκληση Maserati

2.206 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2017)

Nέο πλήγμα για την FCA. Μετά τους ύποπτους ντίζελ της Chrysler, ήρθε και η Maserati να ανακαλέσει όλες τις Levante που έχουν ταξινομηθεί στις ΗΠΑ.

Πριν λίγο καιρό 7.500 Maserati Ghibli, Quattroporte και Levante είχαν ανακληθεί σε όλο τον κόσμο για δυσλειτουργία της κάμερας οπισθοπορείας. Τώρα ανέκυψε ένα αρκετά σοβαρό ζήτημα, που αφορά μόνο το SUV της εταιρίας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αμερικανικών αρχών το λογισμικό τoυ κινητήρα της Levante S μπορεί να βάλει το κιβώτιο στη νεκρά ή να σβήσει το μοτέρ, ενώ το αυτοκίνητο κινείται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε στα Chrysler 300, Dodge Charger και Jeep Grand Cherokee, κάτι που οδήγησε σε ανάκληση 1.1 εκ. αυτοκινήτων. Τώρα ο αριθμός περιορίζεται μεν στις 1.515 μονάδες, αλλά αφορά όλες τις Levante που έχουν πωληθεί στις ΗΠΑ.

Η έκδοση προς διερεύνηση είναι η κορυφαία S, η οποία αποδίδει 424 ίππους και 44 κιλά ροπής από τον 3λιτρο υπερτροφοδοτούμενο V6. Η βασική είναι στα 345 άλογα και 37 κιλά.

Στα μοντέλα της Chrysler το πρόβλημα ήταν μια ασφάλεια στον επιλογέα του κιβωτίου, η οποία δεν «κούμπωνε» και είχε ως αποτέλεσμα την ακούσια επιλογή νεκράς. Σύμφωνα με την FCA η βλάβη είναι ίδιας φύσης στις Maserati και δεν εγκυμονεί κινδύνους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

KIA
SEAT XENOIASTOI