Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
7 φωτογραφίες »

Πρεμιέρα έκαναν τα Audi e-tron και e-tron Sportback στη νέα έκδοση S line black edition.

Νέα black edition έκδοση για το Audi e-tron και e-tron Sportback

2.857 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2021)

Με καλοκαιρινό μαύρισμα έρχονται πλέον τα e-tron και e-tron Sportback, καθώς η Audi πρόσφερε στα δύο ηλεκτρικά SUV τη νέα έκδοση S line black edition.

Πρεμιέρα έκαναν τα Audi e-tron και e-tron Sportback στη νέα έκδοση S line black edition, με την εταιρεία να υπογραμμίζει ότι οι προ-πωλήσεις έχουν ξεκινήσει τόσο στη Γερμανία, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές.


Το πακέτο Black Edition διατίθεται και στις δύο εκδόσεις του e-tron, 50 quattro και 55 quattro.

Το πακέτο Black Edition διατίθεται και στις δύο εκδόσεις του e-tron, 50 quattro και 55 quattro.

 
Η black edition δεν είναι πλέον άγνωστη στο ευρύ κοινό και όπως συμβαίνει σε όλα τα μοντέλα της Audi, το ίδιο ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου προσφέρει στα ηλεκτρικά e-tron και e-tron Sportback μαύρα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν την σπορ εμφάνιση. Η γνωστή γρίλια Singleframe και τα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών είναι πλέον σε μαύρη απόχρωση, όπως και οι ζάντες 21 ιντσών που ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο με την αντίθεση που δημιουργούν οι πορτοκαλί δαγκάνες των φρένων. Η Audi σκιάζει και τα πίσω παράθυρα που είναι πλέον περισσότερο φιμέ. Τα μοντέλα e-tron black edition θα τα βρείτε σε χρώματα Chronos gray, Glacier white και Mythos black.
 
Στο εσωτερικό, τα μαύρα σπορ καθίσματα έχουν πορτοκαλί ραφές, όπως και το υποβραχιόνιο, οι ζώνες ασφαλείας αλλά και οι πόρτες. Μέρος των καθισμάτων αλλά των πλαϊνών των θυρών καλύπτεται από το νέο υλικό Dinamica, που προέρχεται από μικροΐνες κατασκευασμένες από 45% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα να «αναπνέει». Η Audi προσφέρει επίσης εσωτερικό από δέρμα Valcona.
 
Το πακέτο Black Edition διατίθεται και στις δύο εκδόσεις του e-tron, 50 quattro και 55 quattro, με την πρώτη να προσφέρει 313 ίππους και να ξεκινά από 79.350 ευρώ, ενώ η ισχύς της δεύτερης βρίσκεται στους 408 ίππους και το μοντέλο κοστίζει από 91.750 ευρώ στην αγορά της Γερμανίας. Τα δύο αντίστοιχα μοντέλα sportback κοστίζουν επιπλέον 2.250 ευρώ το καθένα.

Στο εσωτερικό, τα μαύρα σπορ καθίσματα έχουν πορτοκαλί ραφές.

Στο εσωτερικό, τα μαύρα σπορ καθίσματα έχουν πορτοκαλί ραφές.

FORD
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO