Νέα ειδική έκδοση του Tucson ετοιμάζει η Hyundai

 Σχολιάστε 
6.845 Επισκέψεις στο άρθρο (18/6/2024)
Νέα ειδική έκδοση του Tucson ετοιμάζει η Hyundai
3 Φωτογραφίες »

- Έρχεται νέα ειδική έκδοση του Tucson 20th Anniversary Edition.
- Με ειδικά χαρακτηριστικά μέσα και έξω.
- Θα κατασκευαστεί στο τσεχικό εργοστάσιο που έφτασε τα 2 εκατ. Tucson.
- 2 στα 5 Tucson στην Ευρώπη είναι υβριδικά.

Ορόσημο στην παραγωγή του Tucson

Τον αριθμό ορόσημο των δύο εκατομμυρίων Tucson έφτασε η γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Hyundai στην πόλη Nosovice, της Τσεχίας. Παράλληλα, η κορεατική μάρκα ανακοίνωσε την έλευση της νέας έκδοσης 20th Anniversary Edition, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του δημοφιλούς οικογενειακού SUV.

Το τσεχικό εργοστάσιο της Hyundai έχει κατασκευάσει 2.000.000 Tucson

Όπως αναφέρει η Hyundai, το υπ' αριθμόν 2.000.000ό Hyundai Tucson, που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της εταιρείας στην πόλη Nosovice, της Τσεχίας, είναι υβριδικό και σε απόχρωση Sailing Blue Pearl. Μάλιστα, οι Κορεάτες επισημαίνουν πως προορισμός του εν λόγω μοντέλου είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου το περιμένει ο νέος του ιδιοκτήτης.

2 στα 5 Tucson στην Ευρώπη είναι υβριδικά

Για να φτάσει το τσεχικό εργοστάσιο της Hyundai να έχει κατασκευάσει 2 εκατομμύρια Tucson χρειάστηκε περίπου εννέα χρόνια. Το πρώτο Tucson που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του συγκεκριμένο εργοστασίου ήταν στα μέσα Ιουνίου 2015, όταν η τρίτη γενιά του SUV μπήκε στην παραγωγή. Συνολικά κατασκευάστηκαν 1.180.445 μονάδες σε περισσότερα από πέντε χρόνια.

Από κει και πέρα, η Hyundai αναφέρει πως από το Tucson τέταρτης γενιάς, που βρίσκεται επί του παρόντος σε παραγωγή, 2 στα 5 μοντέλα που πωλούνται στην Ευρώπη είναι είτε υβριδικά, είτε plug-in υβριδικά.

Έρχεται νέα ειδική έκδοση του Tucson 20th Anniversary Edition

Κλείνοντας, οι Κορεάτες αποκάλυψαν πως έχουν στα σκαριά μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου. Ο λόγος για την 20th Anniversary Edition, μέσω της οποίας θα γιορτάσει τις δύο δεκαετίες του Tucson στις αγορές. Η ειδική έκδοση θα συνοδεύεται από μοναδικά εσωτερικά και εξωτερικά χαρακτηριστικά. Η παραγωγή θα ξεκινήσει στο τσεχικό εργοστάσιο τον προσεχή Αύγουστο, ωστόσο η Hyundai θα επιστρέψει με περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο στο προσεχές διάστημα.  

TO ISXYROTERO PICK UP
moto