Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του Si και του Type R;

Θα γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ του Si και του Type R;

Νέα έκδοση από τη Honda;

2.918 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2017)

Την πιθανότητα να βγάλει η Honda στην παραγωγή, μια νέα έκδοση, με την οποία θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του Si και του Type R, αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Με τα 205 άλογα του νέου 1,5αρη κινητήρα του Si, η ιπποδύναμη του νέου μοντέλου έμεινε ίδια με αυτή του προκατόχου του, αυξάνοντας ωστόσο κατά 24 Nm τη ροπή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Από τεχνικής άποψης θα ήταν δυνατό για τους μηχανικούς της εταιρείας να δώσουν παραπάνω δύναμη στον κινητήρα, ωστόσο, όπως εξήγησε ο ανώτερος σχεδιαστής προϊόντων, Rob Keough, αυτό δεν έγινε, γιατί ήθελε να βεβαιωθεί πως ο κινητήρας θα είναι αξιόπιστος για πολλά χρόνια και αυτό για να συμβεί έπρεπε να περιοριστεί πρωτίστως η ισχύς του.
Επιπλέον ένας άλλος λόγος που δεν αυξήθηκαν τα άλογα είναι για να μπορέσει η τιμή του νέου μοντέλου να διατηρηθεί σε χαμηλά πλαίσια, τόσο στη sedan όσο και στην coupe έκδοση, μιας και η βασική έκδοση του μοντέλου είναι πλούσια, περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων ηλιοροφή, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, κλιματισμό διπλής ζώνης, ενσωμάτωση Apple CarPlay & Android Auto, σύστημα ήχου 10 ηχείων και οθόνη πληροφοριών επτά ιντσών .

Σε περίπτωση που ο 2.0 λίτρων κινητήρας του Civic Type R προσαρμοζόταν στο Si τότε η τιμή του θα ανέβαινε αρκετά, κάτι το οποίο δεν ήθελαν να συμβεί οι ιθύνοντες της μάρκας. Ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπάρχει η περίπτωση της δημιουργίας ενός μοντέλου το οποίο θα καλύψει το κενό ανάμεσα στο Si και το Type R.

Η Honda δηλώνει ότι θα πρέπει να μάθει εάν θα υπάρξει αρκετή ζήτηση για μια νέα έκδοση. Εάν θα λάβει τη σφραγίδα της έγκρισης, τότε αναμένεται να βάλει μπρος τις διαδικασίες για ένα νέο μοντέλο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
OPEL