ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η νέα καμπίνα High Maxispace της Renault Trucks προσφέρει μεταξύ άλλων ένα ειδικό αναδιπλούμενο τραπέζι με διαστάσεις 81x60 εκ.

Η νέα καμπίνα High Maxispace της Renault Trucks προσφέρει μεταξύ άλλων ένα ειδικό αναδιπλούμενο τραπέζι με διαστάσεις 81x60 εκ.

Νέα μεγαλύτερη καμπίνα για τη Renault Trucks

3.657 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2014)

Με τη νέα καμπίνα High Sleeper Maxispace, η Renault Trucks προσφέρει προνομιακή διανομή στο εσωτερικό των φορτηγών της σειράς Range T για διεθνείς μεταφορές.

Η Renault Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

10.0pt;mso-ansi-language:EN-US">Trucks διακρίνονταν ανέκαθεν για τηνπρωτοποριακή σχεδίαση των φορτηγών της καθώς και τους κορυφαίους χώρους στοεσωτερικό του φορτηγών που προορίζονταν για διεθνείς μεταφορές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τηςτεχνογνωσίας της γαλλικής εταιρείας κατασκευής βαρέων επαγγελματικών οχημάτωνστην εξέλιξη ιδανικών λύσεων για τα οχήματα διεθνών μεταφορών, είναι η νέασειρά φορτηγών «T» που διακρίνεται για τουςκορυφαίους χώρους που προσφέρει στο εσωτερικό η καμπίνα High Sleeper.

Χάρη στο πλήρως επίπεδοδάπεδο και το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος των 2,5μ., η εν λόγω καμπίνα έχει ναεπιδείξει εξαιρετικούς χώρους τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευέςαυτών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Mercedes
BIG VANS BEST BUY